HA tale model je meni zelo pri srcu, predusem ker je diesel, me pa zanima ker ima kot vem brez predelav 105 HP, koliko bi se dalo dobiti z chip tuningom, in z tuningom okrog masine *turbine*
Sm dobil neke sanse da bi ga dobil dokaj ugodno, samo se morm se dokonca zment, je pa prava ZVAU, pa mal zre!
U me je en zaj.... je bil bravo 1.6 16v, tako da al mi lahko kdo pove ce je ze videl model bravota JTD v sloveniji, kako je drugace z tem modelov v italiji!
My dream 160 HP, ma ne sej ne kadijo tako zelo, to so kar vredi masine, sej jih tud ALFA notr daje.... pomojem ze ne more biti slaba!
TI bi kdo vedel, drugace ce bi dal od marea-e dizla v bencinarja, to je verjetno nemogoce izvedljivo, oz. je treba res vse predelat, ali ni tako komplicirano!
P.S. sam se nisem videl bravota JTD, al kdo pozna ksnga ki ga ima, bi dal jst za 1 per pa gremo en krog!
Motorna vozila --> Avtomobili --> Prodam --> Fiat: bravo 1.9 JTD GT, l. 00/11, 13.000 km, svetlo modre barve, alu platišča, pragovi, spojlerji in vsa dodatna oprema.
tole mas na internetu v salomoncu...sam glede na letnik in kilometre..bo tud cena primerna:)
hum, prek neta relativno sux, ker ti dajo na mobitel racun (jst sm vedno prek mobitela), 450sit stroskov, tko da za ta kesh grem raj v trafiko, pa mam papir v roki...
aja, pa ce das prek mobitela, mas sam 1 uro casa, pol zginejo cifre