Mislil sem kaj prvo ruknit not - znizat, izpuh, sportni filter, cip tuning, sirse in nizkoprofilne gume... Avto ma pa 1k kilometru

noobie je napisal/-a:Olepsava pride kasneje
Mam clio 1.6, zanimal me je pa zaporedje kaj je bl pametno prvo dat. Verjetn ne prvo cipa![]()
Je pa bencinc, ker dizlu ne maram.
Skull23 je napisal/-a:Obvezno najprej feltne + gume.
mazda-mx3 je napisal/-a:Vse kar dajas na avto (razen sportnega filtra trenutno) moras zraven robe pridobiti papir o ustreznosti (TUV ali pa CEE) oz. potrdilo o strokovni montazi (za amortizerje+fedre)...s temi papirji si pol zrihtas homologacijo.
noobie je napisal/-a:Ja to je res ja. Sam bom verjetno mogu mal pocakat kake pol leta zarad dnara, ker 16 cole + gume pride rado okol 200.000 sit.
Se mi gre zarad dnara zdej nek casa, ker sem lih avto nov kupu za 2.2mil. Pa moram mal skombinirat kaj bi se prvo splacalo.
Prvo sem mislil spustit, izpuh, pa filter.
FK vzmeti bo 50.000 sit
Izpuh 30.000 sit +
filter 15.000 sit +
Za ozvocenje sem pa dal 100k +
Kaj pravite za izpuh? Kateri se kaj splaca tja do 30-40k sit z homologacijo?
Nekaj podobno glasu Remusa iscem, da ne prdi prevec.
noobie je napisal/-a:Maky mislil sem samo na izpusni lonec ne komplet izpusni sistem.
Remus je kr drag, Devito nima homologacije torej samo CSC je nakak normalen, ki ima ceno okoli 30.000 sit in papirje.
Torej iscem izpusni lonec nekje okol 30.000--40.000 sit, kateri bi se najbol splacal kupiti?
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 1 gost