SomebodyX je napisal/-a:tako kot si naštel da bi se rad posvetil tuningu avta...ali se priblibližno zavedsaš koliko denarja je to(o menjavi turbine je ravnokar tekla debata, o odmičnih gredeh se prav tako veliko najde na netu, ampak ti kar iz prve roke povem, za turbino menjaš praktično polovico motorja, odmična gred je prav tako zelo kompleksna stvar ki je draga in zahtevna!! menjava batov kot si nam napisal tudi ni prav poceni, itd. ko zamenjaš kakeršen koli del motorja de avto "bol leti" moraš vedeti da ventili, šobe, bati,... niso narejeni za to in je to tudi treba menjati.
infiniti je napisal/-a:Priporočam kak Zetor - veliko dodatnih delov tuning komponent in stajlinga kot so raznorazni kopalni priključki, vlečni nastavki, turbo dodatki - da ne omenim da ma že serijsko 48 col feltne itd..![]()
![]()
Za več info je na voljo stran:
www.zetor-tuning.si
Mate je napisal/-a:No, se ena izbira, k jih je ze dost predelanih so toyote supre.
iKst je napisal/-a:Jaz ti lahko priporočam nissan 200sx. Avto dobiš za 300, 400k sit, pol pa počas obnoviš mašino in eno večjo turbino daš gor (glede na to da načrtuješ obsežen tuning to nebo problem) pa mal ga na zunaj poštimaš in maš kar hudo zverino.
TUNINGfreak je napisal/-a:zanimam se, da bi za drugi avto kupil limuzino, ali coupe da bi na njem bilo storjenega veliko tuninga in tudi malce stylinga. predelal bi vzmetenje, BREMZE, na motor turbino in vse kar paše zraven se razume....primerni bati, vzdržljiveši deli motorja itd. tudi weight reduction bi prišel v poštev.
Avto rabim samo za veselje, kar se tiče tuninga, uporabljen pa bi bil samo na "nedeljskih" športnih vožnjah, tuning showih in podobnih priložnostih.
Meni se zdi primerna mazda 323f v6, zanimajo me vaši predlogi in pa morebitne izkušnje s tunanjem navedenih avtomobilov.
hvala vsem za odgovore!
LP
MasterMix je napisal/-a:no ja no sam kaj pa homologacija pa to a.....
drugač če je pa denarja neomejeno zakaj pol že kr nebi kupu en avto k je moč tko serijsko mislm da bi blo dobr eno S 2000 na naših cestah vidt
tko mal stunano ker jih je bl mal....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov