SAFRANE pravi:
OJLA VSI
JA EJ ČE KOGA ZANIMA KAKO IZGLEDA PRI BRABUSU V BOTTROPU.
TO JE TUNING-FIRMA ZA MAERCEDES-e MI NEJ PIŠE.
BIL SEM NAMREČ V TEJ FIRMI IN MORM REČT DA JE RES V NULO.
ČE PA KDO POZNA KŠNO TUNING FIRMO ZA RENAULT MI NEJ PA TUD PIŠE.
AMPAK MORE BIT V SLO--K npr. ELIA v NEMČIJI ŽE POZNAM.
OK CIAO
JANI
lost1 pravi:
V sloveniji mas Tuning shope:
A3M v Siski
ProCar v Kranju (zelo ugodne cene!!)
Technoracing v Kranju
Centra za bezigradom
Avtolux
Kiss tunning
Vec jih pa nevem...
donCapeli pravi:
no, jst se bom tut strinjau. en moj frend je imel leto pa pol starega vw golf IV 1,8T in je zamenju cip za ene 3 mesece. pol ki mu je bilo zal, je pa ga dal ven in spet postal srecen voznik, ker se mu je zmanjsala poraba. glej ga zlomka, po 2 letih pa mu je zaribala masina !!!! na vw servisu so rekli, da motorja ne bodo odpirali in da morejo zamenjat komplet masino. seveda, ker je garancija za ta avto ze potekla, si je na "lepe oci" in na dosti kreganja priboril, da mu priznajo 30% tovarniško napako. tako da njemu preostane za plačilo "samo" še 400.000sit. in kaj je hotel drugega kot to?
ampak danes NE sanja o chip tuningu.
pssst:pa tut VW ne
donCapeli pravi:
no, jst se bom tut strinjau. en moj frend je imel leto pa pol starega vw golf IV 1,8T in je zamenju cip za ene 3 mesece. pol ki mu je bilo zal, je pa ga dal ven in spet postal srecen voznik, ker se mu je zmanjsala poraba. glej ga zlomka, po 2 letih pa mu je zaribala masina !!!! na vw servisu so rekli, da motorja ne bodo odpirali in da morejo zamenjat komplet masino. seveda, ker je garancija za ta avto ze potekla, si je na "lepe oci" in na dosti kreganja priboril, da mu priznajo 30% tovarniško napako. tako da njemu preostane za plačilo "samo" še 400.000sit. in kaj je hotel drugega kot to?
cresh pravi:donCapeli pravi:
Kam je pa šou čiptuning delat?
vladek pravi:
menjekul: heh ..ne govori o stvareh katerih ne poznas, samo toliko.
vladek pravi:
pejt se peljat enkrat z avtom pa potem govori. Se z vsakim ki je imel narejen chiptuning in sem se peljal z njim se je poznalo. In dejstvo je, da ce je moc na merilnih valjih 180 in ne 150KM potem se pozna. Tisti subjektiven filing tvojih kolegov (ki pravijo da se ne pozna) me ne zanima. Ker teoreticno IN prakticno se 30KM vec MORA poznat.
Sicer pa, ne mislim te prepricevat v nekaj. Lahko vzameva dvaidenticna turbinca, pa enega predelamo drugega ne pa primerjamo. Bi dal roko v ogenj da se ne pozna?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov