No potem sem prebral mal debate na forumu o domačih izdelovalcih(tko da prosim ne limat linkov na debate v stilu Preberi si tole:) in jih vse poklical. Najugodnejši je Avto Galant, ki ste v par debatah rekl tud da je dobr. Za lonce je ista cena k pr Novaku (logično), za katalizator je pa cenej. Lauš je blizu z lonci, tko da če mi kdo pove zakaj naj grem rajš h njemu, bom šel za teh 5 jurjev razlike, ampak je pa za katalizaztor menat prbov 50.000 Sit tko da mi to ne diši.

Potem sem razmišlal pa o tem: Kaj če bi kupil origigi katalizator pri VW, zadnji mogoče športni lonec z lepim nastavkom, pri kakšni tuning zadevi in se potem pr enem od teh zmenil, da mi to zmontirajo in dajo vmes še svoje dele... A je že kdo delal kaj podobnega.

Ampak glavno vprašanje je - A naj grem h Galantu zarad cool cene, al naj kej druzga poiščem.
Razen športnega filtra in felten (če bom nadaljeval, to dvoje sigurno sledi, a mi še kej priporočate (razen, da fotru rečem, če lahko prodam ta njegov avto in si kupm že v štartu kej bolšga.