silver je napisal/-a:kaj ste kle vsi z nekimi prastarimi avti (turbina za 1.4 clio al pa dvojni fargazar za kvaže zastavo, dviganje obratov za golfa II dizla, športni filtrčki itd.)
sm misli da se bo na tem forumu govoril o avtih ki pod motornim pokrovom res neki pokažejo!!!
sej ne da bi vas podcenjeval al pa da bi se jest delal neki več, sej lepo če hočte čim več od svojega jeklenega konjička, ampak lepo prosim pustite besedo resnim, vi pa pridno šparajte dinarčeke in lepo počakite na nov avto. Počasi se daleč pride!!!
Spoštovani uporabnik SIlver.
Če še nisi dojel, je ta portal/forum namenjen vsem, ki imajo veselje do avtomobilizma, od tle tudi naslov portala avtomobilizem.com.
To nikakor ne pomeni, da lahko na tem forumu sodelujejo samo tisti ljudje, ki imajo namen predelovat avtomobile prestižnejših znamk ali pa cenovno višjih razredov.
Prav tako ne mores zatrjevati, da so lastniki avtomobilov nizjega cenovnega ranga na tem forumu odvec, da so neresni ali, da njihove teme ne sodijo na ta forum.
Upam si trdit, da nekateri ljudje s foruma, ki imajo slabsi avto kot ti, dosegajo visji nivo znanja v teoriji in praksi v primerjavo s teboj in, da so na svojem konjicku opravili vec tuninga in stylinga ter izboljsav, kot bi si ti lahko predstavljal in sami kot taki predstavljajo za doticni forum neprecenljiv vir znanja in izkusenj.
Se enkrat si preberi svoj prvi post in se malo zamisli nad svojim pisanjem.
Ce ne bos opazil nicesar nad cimer bi se zamislil, postopek ponavljaj v nedogled.
Ce ob stotem prebiranju lastnega posta, se vedno ne bos odkril vzrok mojega pisanja me kontaktiraj na PM in ti lahko moj vidik na vso zadevo se enkrat pojasnim ampak mislim, da slednje ne bo potrebno
LP