Vectra je napisal/-a:Fala ti Suljo, sam mi še povej kje je ta firma a3m ?
s.Hio je napisal/-a:Ce hoces da muka da bi se gluhi in mrtvi slisali potem vzami sprint fliter, ce pa hoces veliko izkoristka z malo mukanja (ali skoraj nic) vzami raid-a (centra)
TITan je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Ce hoces da muka da bi se gluhi in mrtvi slisali potem vzami sprint fliter, ce pa hoces veliko izkoristka z malo mukanja (ali skoraj nic) vzami raid-a (centra)
raidi so penasti, pa koker vem imajo slabšo filtrirno sposobnost in slabši pretok kot normalni "volnenimi" (Cotton) filtri.
s.Hio je napisal/-a:TITan je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Ce hoces da muka da bi se gluhi in mrtvi slisali potem vzami sprint fliter, ce pa hoces veliko izkoristka z malo mukanja (ali skoraj nic) vzami raid-a (centra)
raidi so penasti, pa koker vem imajo slabšo filtrirno sposobnost in slabši pretok kot normalni "volnenimi" (Cotton) filtri.
Avti pod 100 konjev pa tecejo zelo lepo z raid filtri (glede na osebne izkusnje), ker ostali so skoraj prevec propustni in zna bit da je mesanica preredka.
By the mimo pa je volna=wool, bombaz=cotton. Volnenega filtra pa se nisem videl. Volna so zivalska vlakna, bombaz pa rastlinska. Tko informativno. Raid pa je iz umetnih materialov, kot si sam rekel in pene.
nightrider31 je napisal/-a:hvala lepa CupraR in Suljo grem v ponedeljek malo pofirbcat kaj imajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost