evo še link do filtra:
http://www.technoracing-sp.si/1/sprintfilter/kd2.html
enarf je napisal/-a:Kakor pravi TITan, to je običajna ALU rebrasta cev - fajn se jo da prilagajat pa izjemno poceni rešitev je tole. Tudi sam sem jo imel, celo dve...
Pugi: tole se ti še zmeraj dere? Mislim, čudno mi je, ker vidim, da je filter zaprt. Koliko pa imaš razlike v zvoku med odprtim in zaprtim?
Aja, TITan, tisti neverjetni skok moči: če bi ti povedal, da sem pri Citroenčku z literskim motorjem pridobil 3 konje se ne sliši veliko, gre pa za enak procent, no, slabih 6 pravzaprav. Pa vse tele meritve na valjih so zelo zelo nemerodajna zadeva, ker vsak filter, sploh s CAI, dobi smisel med vožnjo, se pravi višjih hitrostih in predvsem višjih vrtljajih.
stilk0 je napisal/-a:ja tist kar je Pugi dou sliko nevem ce je ? aliMate je napisal/-a:Stilko: sej to je CAI. Cold Air Intake. Vlece mrzu zrak iz okolice, namest toplega iz prostora pod masino.
stilk0 je napisal/-a:Vem jz kwa je Cold Air Intake to je dovod hladnega zraka do mašine na simpl ker okrog mašine ni dobr če je topu zrak sam ta cev naj bi bila aluminij tist kar si pa na sliki kazu mi je pa bl zgledal kukr da je bla guma sam pofarbana na krom![]()
No uglavnm pr technoracingu bi rad uzeu tist kd2 supercompetition filter sam zanima me kje bi dubu še zravn nastavk za CAI ? si ga ti sam naredu? al si pr technoracing vse dubu ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov