WhiteRider pravi:
Ce bi potem zamenjal se izpusni sistem, filter, morda se kaj, bi lahko na koncu pricakoval nekje 120KM ?
WhiteRider pravi:
Hmm..ker da bojda masina vec od sebe ce je zamenjan celoten izpusni sistem in ker ocitno Remus le ne dela tega me zanima kdo ima se kvalitetne izpusne sisteme...denar naj priblizno ne bi bil problem, bi pa rad videl, da mi poveste le znamke, ki so nekako v istem rangu kot Remus. Koliko bi me prisle odmicne gredi....ker je debata o tem ze enkrat tekla in so povedali da je razlika med polom s 75KM in 100KM le v odmicnih gredeh in nekej v krmilnem sistemu ce se ne motim, se pravi da bi s tem moral dobiti tudi jaz 100KM. Ce bi potem zamenjal se izpusni sistem, filter, morda se kaj, bi lahko na koncu pricakoval nekje 120KM ?
Zasledil sem tudi polo GTI, pa na internetu nikjer nisem nasel kaksnih podatkov...bi lahko kdo navedel podatke za ta avto?
WhiteRider pravi:
Da..gre za polota z 120KM. Kje bi dobil vec podatkov o izpuhih Sebring?
Noben se ni povedal priblizne cene odmicnih gredi in ce lahko na koncu pricakujem od 110-120KM, ker se da 100KM le iztisniti le z odmicnimi gredmi in predelavo elektronike?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov