georges je napisal/-a:To pomeni blažilce in amortizerje je tko prav? No pripravljen sem pa dat malo več denarja, rad bi pa stabilno vožnjo pa ne preveč trdo. Aja pa al se ob montaži omenjenih fedrov in blažilcev avto že zniža al je treba še fedre porezat?
tristan01 je napisal/-a:Pozdravček!
Če sem prav razumel bi rad dal na svoj avto komplet novo vzmetenje (vzmeti in amortizerje). Priporočam ti da vzameš set, ki vsebuje oboje, montaža bo najlažja, avto bo nižji cca 3 ali 4 cm, dobil boš odlično lego... Pa še najmanj težav bo z usklajevanjem trdote...
Kakšen set izbrati je odvisno od globine tvoje denarnice in pričakovanj.
Lp Tristan01
georges je napisal/-a:Tok sem že vsega prebral da me je že vse skup zmešalo. Ločim pojma amortizer pa feder sam me zanima kaj naj v prihodnosti dam na svoj avto opel vectro letnik 99. Velik se piše o Monroe, Apexu, Eibah al kako že. No jaz bi rad avto znižal, menjal bi pa vse komplet, vse staro dol pa novo gor. To pomeni blažilce in amortizerje je tko prav? No pripravljen sem pa dat malo več denarja, rad bi pa stabilno vožnjo pa ne preveč trdo. Aja pa al se ob montaži omenjenih fedrov in blažilcev avto že zniža al je treba še fedre porezat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov