Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

NESMISEL: MAGNET=ZMANJŠANA PORABA & POVEČANA MOČ

Napisal/-a Duke Po jul 05, 2004 2:24 pm

Evo... danes sem kliknil na en banner in se mi odpre čisti čudež. Okno v svet na www.ma-5.si. Na cev za dovod goriva daš magnet, ki ti porabo zmanjša do 20% in jasno poveča moč. In kdo stoji za tem? Nihče drug kot dobitnika Nobelove nagrade za fiziko leta 1952 dr. Bloch in dr. Purcell, gospod Robert Kane (da ni to znani "državljan Kane"?) in na koncu celo Institut Jožef Stefan. Mi žilica ni dala miru in se nisem mogel nehati čuditi. Gospoda doktorja nobelovca govorita o crackingu (krekiranju) ogljikovodikov. Znana zadeva. Predvsem na področju maziv. Danes je to pogosto uporabljan postopek. Vendar ne pri gorivu. In kaj nam ma-5 še piše? Uči nas o neodimskih superprevodnikih, ki delujejo na temperaturi nad 50°C kakršna je temperatura v okolici motorja. Zaenkrat najvišja izmerjena temperatura za prehod v superprevodno stanje je 135 K (ca. -138°C) in sicer za Hg Ba2 Ca2 Cu3 O(8+). Torej je to več kot totalna bedarija. In pod to naj bi se celo IJS podpisal?

Potem pa še malo posurfamo in najdemo SuperFuelMax magnete tudi v Braziliji, Ameriki itd. Pa cena? Seveda je slovenska cena prilagojena slovenskemu uporabniku. Tam daleč, na drugi strani oceana, dobimo za isto vsoto denarja več kot 20!!!čudežnih magnetov. www.irdusa.com/dealer_kits2.html

A mi zna kdo razložiti, zakaj se pusti(mo)jo tako nategovati?

LP
Duke
Zadnjič spremenil Duke, dne To jul 06, 2004 9:31 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po jul 05, 2004 4:15 pm

Take ljudi (ki tako nategujejo folkh) Metodu v peč!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po jul 05, 2004 4:19 pm

ja Metod kje si ko te rabimo :lol:
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Po jul 05, 2004 9:25 pm

V Ameriki je to čist normalno. Enkrat je en na E-bayu dobu15 USD za "nič" (ja prodajal je "nič"). Pa un k piše da pošelte 50 USD na ta pa ta naslov pa dobite navodilo kako ne bit žrtev prevar :lol:
Slika

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po jul 05, 2004 9:30 pm

metod :twisted: vi nid jor help :P :P :P

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jul 05, 2004 9:33 pm

ala nas je metod pustil na cedilu? :cry: kaj je to... :roll:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po jul 05, 2004 9:43 pm

accim je napisal/-a:ala nas je metod pustil na cedilu? :cry: kaj je to... :roll:

Ni ga cez zenske :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To jul 06, 2004 9:11 am

X-Hair je napisal/-a:Ni ga cez zenske :mrgreen:

mogoče bi magnet dal na ženske, in bi potem to povečal našo moč in zmanjšal porabo v geldtošlu :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

Napisal/-a Duke To jul 06, 2004 9:43 am

HeP][MeN je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Ni ga cez zenske :mrgreen:

mogoče bi magnet dal na ženske, in bi potem to povečal našo moč in zmanjšal porabo v geldtošlu :P

ma ne govori bedarij! A si predstavljaš, da si magnet natakne ena... hm... katero bi dal za primerjavo... no ena NAJMANJ privlačna kar si jo moraš zamisliti. In potem bi vsi tipi leteli nanjo. Tudi ti. In potem bi se doma spomnil na katero si padel in šel bruhat. A? A ne bi bilo boljše, če bi si mi natikali magnete? Tja gor in še na denarnice, če bi bilo sploh treba na denarnice. :lol:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To jul 06, 2004 9:47 am

ma ja zmotu sm se... sm mislu magnet na svoj zep dat :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To jul 06, 2004 3:43 pm

ta zadeva z magneti bi delovala, samo s temi ki jih prodajajo ni mogoče doseči tako močnega magnetnega polja.

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

Napisal/-a Duke To jul 06, 2004 4:35 pm

torstorm je napisal/-a:ta zadeva z magneti bi delovala, samo s temi ki jih prodajajo ni mogoče doseči tako močnega magnetnega polja.

A veš v čem je point?! Dejstvo je, da je Graham Bell izumil telefon. Ampak ne moreš se pri receptu za cvretje flancatov na svinjki masti sklicevati na patent za telefon (čeprav obstoja in deluje) ker to nima nobene zveze. In zato mi nekdo ne more prodajat bučk o superprevodnikih in crackingu ogljikovodikov v povezavi z delovanjem magnetnega polja na ogljikovodike, ker to NIMA ZVEZE. To je tako, kot da bi mi nekdo rekel, da jaz nimam pojma o žganjekuhi, jaz bi pa rekel: "Ja, ampak Torstorm ima pa Mazdo."

Howgh
Duke

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr jul 07, 2004 1:43 am

bull shit , nobenmu takmu ne verjamem, če že ni kdo sprobu.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov