cao.mam eno vprasanje.mam crx-so 91letnik.zdej si jo pidenam.mam na njej akrapovic izpuh .dal sm 1400 evrov.za njega ,ma ful dobr zvok,in avto cist drgac dela.in ko sm dau chip,notr mam zdej 190 KM.MI POKA OGEN CEZ AVSPUH,pa nevem zakaj ampak avto dela normalno,sm ko ga stisnem tm iz pete v tretjo mi kr poka ogenj.KAJ VI MISLTE DA JE TO DOBR,AL KAJ BI BLO NAROBE!!!!!!!!!!!11
JA ITAK DA RESN!!!men je to ful cudn k brez chipa ni pa nc pokal,sej ne bib blo panike ce ne bi to tk fajn pokal pa grmel.stare tete kr letijo cez cesto,k se mim prpelm.dobr da mi fotr dela na tehnicnem,ce ne bi pogoru k picka un k z njim dela je sm gledou kaj to sfasa ogenj vn k mi je hotu pline zmert.
bmw rally se popolnoma strinjam!! to mor bit res hudo, za pogledat,in za slišat pa še za vozit če bi mojmu fotru tko pogalo bi bil presrečen pol bi pa na prehodu za pešce turiru, pa bi vsi bežal kok dolg pa je ta ogenj, ki leti vn?? če boš v šk loki mi povej kr spodi, da pridem pogledat to, ki mor bit ful hudo.
KONTAKTITAJ METODA TROBCA, DA NI TO NEK TROBEC CHIP. :P :P :P
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto
ej ljudje, poglejte ob kateri uri je pisal poste. otrok je sanjal a dej no, 190KM v sanjah. iz D16A9 masine (130KM) ne bos stisnil vec kot 160KM ven, iz B16A1 (150KM) pa moras narediti tudi kar velik tuning da dobis 190KM ven.
PS: hond se ne chipa, oz tu ni konjev pri stock avtu, gre se le za optimalno delovanje STUNANEGA avta!
so, wake up dude! taki so samo za banat
Zadnjič spremenil eXtreme, dne Če jul 08, 2004 9:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.
ja, sem se vmes ze spomnil da je imela i-VT samo 150 konjev pismo, ce kdo ve za kako vredu CRXko naj pove, jaz jo kupujem že... predolgo bom prej dobil vso tuning opremo iz USA, preden bom imel sploh avto ops: