maky je napisal/-a:k&n dobiš pri uvozniku v domžalah (cca. 10 min iz lj)... naslov je taborska 8--->jefra&maj trgovina
do nje prideš tako da se pelješ po stari cesti mimo trzina...ko se ti cesta zoža se pelješ še mimo pumpe. potem pa zaviješ 2 izvoz na desno in do nekje sredine ulice.je skoraj vedno kamijon tam parkiran
Pugi je napisal/-a:Gledaj sad tu, da ti malo nakažem jednu varku!
www.technoracing-sp.si je njihova stranica, pozovi, i kad dođeš kod njih, reci da te je poslao Črt sa modrim Peugeotom 307 i da ti daju popust, ako ne daju, ču ja reči!![]()
Kupi, ako imaš več od 100 konjeva - filter KD2. To ti je najbolji filter od svih!
LPugi
Pugi je napisal/-a:Da, reci jim odmah i kad dođeš. I super imava iste mašine - ja imam umesto početnih 80KW sad 95KW i dosta je ovisno ovde i od ovog filtera. Ja mislim, da če ti onaj Jan (mlad od 35 godina - šefe) sve pokazat i još mu reci, da napravita jednu testnu vožnju.
Vgradnja filtera od mene zahtjeva ukupno 3 minute rada i nadam se da če i on tako brzo to proraditi... Ako nešto ne ide po planu, pozovi me na 031307868, pa ču ti pomoči. Ipak ču biti kod kranja nekdje oko 6-7 na večer.
LPugi
puh je napisal/-a:ma i ja si tak mislim, iako mi frend veli da je to jednostavno ugraditi... ali ipak možda bolje zbog garancije, u svakom slučaju hvala svima a posebno pugijunebivedu je napisal/-a:Ja mislim, da je bolje da dodješ sa svojim avtom, pa da oni ugrade, jer imaš garanciju ako nešto ide naopako.
Pugi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Pugi a za mene bi se tudi dalo kaj dobit ? Jaz bi tudi kaki filter v vektro ubodo ??
Itak, sploh, ko maš 16 ventilarco, pa bol švoh glede na avto... Bo pa vsaj zvok hud
Ti kr povej kaj bi rd naredu. Vse se da dobit... Če pa ne, se pa nardi an
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov