TITan je napisal/-a:Če se ti da delat mal bi bla alternativa poliester pa steklena mata. Nolše zaščiti filter pred toploto, kot pa alumini, pa razlike v ceni ni take.
Pugi405 je napisal/-a:Probej pr kakšnemu ključavničarju zavarit (CO2).
s.Hio je napisal/-a: rabim lepo narejen job.
.::GTR::. je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Probej pr kakšnemu ključavničarju zavarit (CO2).![]()
s.Hio pejt do kakšnega majstra k ma TIG varjenje pa ti ga bo skupej pošvasov pa je
s.Hio je napisal/-a:TIG? se ne spoznam na te izraze, kje bi to dobu. V gorici vem za enega ki svasa inox pa bom verjetno kar k njemu nesu, ali pa bom moral koga sfehtat. Pa za nobenega v ljubljani ne vem.
Jaz pod pokrovom ne bom imel filtra nikjer blizu vrocine (krog in krog bo 5 cm lufta) tako da verjetno bo kar poliester dober, bom probal, ce ne pa mi se vedno ostane varianta iz CF (10 kratna razlika v ceni)
Pugi405 je napisal/-a:.::GTR::. je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Probej pr kakšnemu ključavničarju zavarit (CO2).![]()
s.Hio pejt do kakšnega majstra k ma TIG varjenje pa ti ga bo skupej pošvasov pa je
Še nisi slišal za fleksarco?
.::GTR::. je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:.::GTR::. je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Probej pr kakšnemu ključavničarju zavarit (CO2).![]()
skor vsak dan jo poslušam (beri gonim)ko brusm in CO2 in TIG švase, tko da prbližno vem kako naj najbolj zašvasa da bo lepo
s.Hio je napisal/-a:.::GTR::. je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:.::GTR::. je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Probej pr kakšnemu ključavničarju zavarit (CO2).![]()
skor vsak dan jo poslušam (beri gonim)ko brusm in CO2 in TIG švase, tko da prbližno vem kako naj najbolj zašvasa da bo lepo
Konec koncev lahko tudi tebi posljem kose in mi jih zasvasas (ceprav bi na koncu predrago prislo) ali pa naredim en izlet na gorensko. Vseeno verjamem da zna se kdo drug poleg DeVito-ta zasvasat tega vraga (devito je malo prtegnen s cenami, in bi rad mel celo premozenje ze en tak var).
Tko da dam jurja pa se pivo ali dve castim ce mi kdo zasvasa v cimkrajsem casu.
to se nesme brusit kr potem grdo zgleda ! Definitivno TIG in ne CO2 !!antonio je napisal/-a:ce mas kaksnega kolega ki zna varit ga vzem sabo pa prleta do skofljice, pa bosta pr men loh na CO2 zavarila pa lepo pobrusla. mam vs urodje sm sam se pa nebi glih spuscov v to, fotra pa pac ni doma. sam bi blo dobr ce ze dons k jutr nom mel velik cajta
ce bos sam sodeloval bos se najbol zadovoln
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov