Hoyt je napisal/-a:sam neki mi ni jasn. a če ma človk dci motor ne rab dobrih ploščic, če ma pa rs-a pa avtomatsko rab boljše? zakaj?
a z dcijem se ne sme hitrej ustavljat al kaj? z rs-om se da pa tud počas vozt pa ne rabš špportnih.
Hoyt je napisal/-a:sam neki mi ni jasn. a če ma človk dci motor ne rab dobrih ploščic, če ma pa rs-a pa avtomatsko rab boljše? zakaj?
a z dcijem se ne sme hitrej ustavljat al kaj? z rs-om se da pa tud počas vozt pa ne rabš špportnih.
Gti-Driver je napisal/-a:Hoyt je napisal/-a:sam neki mi ni jasn. a če ma človk dci motor ne rab dobrih ploščic, če ma pa rs-a pa avtomatsko rab boljše? zakaj?
Ko boš vozu močnejši avto boš to razmel. Do takrat pa ti ne morem pomagat.
PiLLLe je napisal/-a:Z dci masino se bo namatru da jih bi pregreu ce bo meu pa mocnejso masino bo pa lazje jih pregreu in posledica pregretih plosici so uniceni diski + ploscice ter s tem tudi oprijem :P pac ne primejo vec kt je treba :P
Lp PiLLLe
p.s get it?
torstorm je napisal/-a:kupi bolj mehke, se malo hitreje nucajo primejo pa dosti bolj.Lucasove poceni, so pretrde.Kakšne texstar, so dobre,.....
PiLLLe je napisal/-a:Hoyt je napisal/-a:sam neki mi ni jasn. a če ma človk dci motor ne rab dobrih ploščic, če ma pa rs-a pa avtomatsko rab boljše? zakaj?
Z dci masino se bo namatru da jih bi pregreu ce bo meu pa mocnejso masino bo pa lazje jih pregreu in posledica pregretih plosici so uniceni diski + ploscice ter s tem tudi oprijem :P pac neprimejo vec kt je treba :P
Lp PiLLLe
p.s get it?
Gti-Driver je napisal/-a:Hoyt je napisal/-a:sam neki mi ni jasn. a če ma človk dci motor ne rab dobrih ploščic, če ma pa rs-a pa avtomatsko rab boljše? zakaj?
Ko boš vozu močnejši avto boš to razmel. Do takrat pa ti ne morem pomagat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov