Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

seicento
Novinec

Kraj: mb

iščem športno podvozje

Napisal/-a seicento Sr avg 11, 2004 2:54 pm

iščem vse kar ni apex in monroe

za seicento 1.1 55 ps letnik 99 ni pa sporting

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr avg 11, 2004 8:45 pm

Zakaj pa ne monro? A majo kake hibe za katere bi rabil vedt ali pa je se kej boljsega? :)
Kar pa se tice fedrov pa itaq ne morm sanjat, zaradi garaze ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
taygra
Nov uporabnik

Napisal/-a taygra Če avg 12, 2004 6:13 am

kaj pa Vogland, FK al pa Eibach :?:

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Pe avg 13, 2004 4:38 pm

vse razen teh dveh kaj sta apex pa monroe

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 14, 2004 11:06 am

Mal off topic sam...

kateri so pa najbulši :?:
LP
Slika

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT So avg 14, 2004 11:25 am

Doctor206 je napisal/-a:Mal off topic sam...

LP

Moje a:) Lowtec

Ma vse so tm tm, v bistvu so samo ene tri al štiri fabrike k delajo te vzmeti, ostali si stavijo samo svoje nalepke (oz.barve) gor, tko ku se dela povsot, samo folk pole misli da je bulši Eibach zato k je bol znan ku H&R, v bistvu dela en in isti proizvajalc, samo da Eibach si pobarva v svoje barve uni pa v svoje.

L.P.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So avg 14, 2004 11:25 am

To je blo mal tako vprašanje za kregat :lol:
Drugač pa pomoje öhlins, samo je tudi drag ko žafran, od drugih najboljših, pa definitivno firme kot so H&R, Bilstein, Eibach in KW...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So avg 14, 2004 11:27 am

jaz bi dal eibach, ce nebi rad mel apex al pa monroe
samo kolko berem tukaj apex niso tako slabe, vsaj mosnter ma dobre izkusnje z njimi

LP firestorm :hi

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So avg 14, 2004 11:28 am

Punto_GT je napisal/-a:

LP

Ma vse so tm tm, v bistvu so samo ene tri al štiri fabrike k delajo te vzmeti, ostali si stavijo samo svoje nalepke (oz.barve) gor, tko ku se dela povsot, samo folk pole misli da je bulši Eibach zato k je bol znan ku H&R, v bistvu dela en in isti proizvajalc, samo da Eibach si pobarva v svoje barve uni pa v svoje.

L.P.

Hmmmm...vprašanje je pa če uporabljajo iste materiale, mogoče jih delajo v isti fabriki, ni pa nujno da so enaki...samo pri teh dveh firmah itak ne morš falit katerokol vzameš :wink: Samo da se ne bo najdu kdo k bo reku da so APEX poštrihani Eibach :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT So avg 14, 2004 11:51 am

Slide je napisal/-a:
Punto_GT je napisal/-a:

LP

L.P.

Hmmmm...vprašanje je pa če uporabljajo iste materiale, mogoče jih delajo v isti fabriki, ni pa nujno da so enaki...samo pri teh dveh firmah itak ne morš falit katerokol vzameš :wink: Samo da se ne bo najdu kdo k bo reku da so APEX poštrihani Eibach :lol:

LP

Material ni tko drag, da se ga ne bi mogli privoščit, za izdelavo vzmeti je draga obdelava materiala.

Za primerjavo ena vzmet dolga 15 cm stane pri proizvajalcu 3000 sit (tko da mu ti prneseš načrt in ti nrdi po naročilu), če kupiš 100 kos stane en kos 240 sit. se pravi da 100 šušt stane 24.000 sit, če bi dal posamezno delat vsako šušto posebi bi mel za 24 000 sit samo 8 šušt.

Za spiralno oblikovanje kovine ni drag materia, je draga obdelava material, nastavitev stroja oz. programa, delo....
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov