Verho je napisal/-a:Zanima me, kje v Ljubljani oz okolici, bi lahko dal nižat glavo in koliko to v povprečju pride.
Motor je 1.2 z Solex vplinjačem
fric je napisal/-a:Verho je napisal/-a:Zanima me, kje v Ljubljani oz okolici, bi lahko dal nižat glavo in koliko to v povprečju pride.
Vse to v Ljubljani dela LPP. Tam ti tudi centrirajo glavno gred.
Drugače pa ti glavo zniža tudi skoraj vsak privatnik - strugar (če le ima vsaj približno opremljeno delavnico).
Verho je napisal/-a:Ce maš naprimer kompresijsko razmerje 7.8:1 tko k js, z nižanjem glave za 1mm spraviš to razmerje na ene 9.0:1 Delovna prostornina ostaja enaka, tako se poraba ne poveča drastično in špridobiš par konjev.
FireSTORM je napisal/-a:fric je napisal/-a:Verho je napisal/-a:Zanima me, kje v Ljubljani oz okolici, bi lahko dal nižat glavo in koliko to v povprečju pride.
Vse to v Ljubljani dela LPP. Tam ti tudi centrirajo glavno gred.
Drugače pa ti glavo zniža tudi skoraj vsak privatnik - strugar (če le ima vsaj približno opremljeno delavnico).
mislim da on hoce met to malo bol strokovna ne pa da mu bo neki navaden strugar to naredil
LP FireSTORM
FireSTORM je napisal/-a:to ti pa bojo vsi odsvetovali, pocakaj nekaj casa, se bo monster oglasil, njemu so svetovali 0.5mm, ampak je dal dol 0.75mm ce se ne motim
LP FireSTORM
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov