monster_d je napisal/-a:RAzdalja med cevjo ko pride z motorja pa do tam kjer pride cev v eno mora bit cimdaljsa, po moznosti tudi sirsa...
Al mas 4v1 izpuh, al pa 4v2v1.
Pugi je napisal/-a:Avto ma zdej 85cukov kilometrov - za tiste, ki ga hocjo kupt 45000 - in to je zdj prvic, da mi ga je sklal... Ne, nimam turbine in odkrito receno ne vem zakaj se mi je razsu... Mogoce zarad cip tjuninga, da so ble prevelke izpusne vrednosti... Sam fak to bi mogl zdrzat...
Ma sej ni vazn, 10 konjev se nam branu, res pa da bo treba tretino place fuknt za ta shit...
nebivedu je napisal/-a:Pugi po moje bo najboljš, če ti bi tole kak stručko delal iz inoxa, pa da ti tudi prestavi katalizator bolj nazaj.
Shodu ti pa je ravno zaradi katalizatorja, ker je preblizu. Katalizator se na veliko segreva in tudi zelo hitro ohlaja - zato so tam zelo velike temperaturne razlike. Men je en kolektor na petki turb o zdržal 420.000 kilometrov, pa je bil to avto s turbino, tko da bi se jst tut mal vprašal o kakovosti materiala tvojega kolektorja. Probi mal težit na uraden servis, če je tole možno, da pri 85k kilometrih razpade, pa da naj kr tole nazaj u fabrko pošljejo, da naj tm mal materiale pregledajo, ker kolektor mora ponavadi zdržat vsaj 200k če ne več.
nebivedu je napisal/-a:Probej prestavit katalizator za ene 20 cm bl nazaj - pomoje da bo pol boljš avto delal, pa še manj se bo segreval kolektor, ker se ne bo takoj začel zrak vrtinčit - prej se je, ker mu je bila omejitev kolektor, zato se je tut pregrevala stvar.
monster_d je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Probej prestavit katalizator za ene 20 cm bl nazaj - pomoje da bo pol boljš avto delal, pa še manj se bo segreval kolektor, ker se ne bo takoj začel zrak vrtinčit - prej se je, ker mu je bila omejitev kolektor, zato se je tut pregrevala stvar.
Se strinjam
BTW in v cem je fora da je v seriji katalizator tako blizu kolektorja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost