Rancid je napisal/-a:Da ne bom odperu nove teme, a je res da pr rsr dobis lahka cip z a1 tedn na test ce ti je v redu, al je to spet ena basa velka??
kljukec je napisal/-a:ne vem kakšen princip delovanja majo pr rsr-ju, če majo module bi lahko blo možn, sam k sm jst pr cliotu menu chip, ti dejansko zamena sam software, k ga kup v nemčiji (po netu dobi software k ga umontera, pa tut on ga more plačat) in kokr sm vidu bi po enem tednu, če se zato nebi odloču sam seb sam naredu stroške s preprogrameranjem elektronke v prvotno stanje.
ne poznam pa rsr-a tko da se opravičujem če se motm
aja pa 20 km čeprov se mal sliš je kr velik, ker se tut pr navoru pozna, sam boš dodatno na j*** tut pr gumah k jih boš bogu vsak let menjavat k trubine požirajo gume
lp
Need_Power je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:ne vem kakšen princip delovanja majo pr rsr-ju, če majo module bi lahko blo možn, sam k sm jst pr cliotu menu chip, ti dejansko zamena sam software, k ga kup v nemčiji (po netu dobi software k ga umontera, pa tut on ga more plačat) in kokr sm vidu bi po enem tednu, če se zato nebi odloču sam seb sam naredu stroške s preprogrameranjem elektronke v prvotno stanje.
ne poznam pa rsr-a tko da se opravičujem če se motm
aja pa 20 km čeprov se mal sliš je kr velik, ker se tut pr navoru pozna, sam boš dodatno na j*** tut pr gumah k jih boš bogu vsak let menjavat k trubine požirajo gume
lp
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
Gume uniči stil vožnje in ne moč motorja.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost