BTW.: kako se pa drugač obnese 1.2 motor??
Ne zastopm, zakaj ljudlje kupujete mlincke potem pa hočete vlagat ne vem kakšne denarje v njih, da bi pridobili tisih par konjev katere sploh ne boste občutili..Ne zastopim, zakaj clovek v startu ne kupi nekaj takega, da bo imelo vsaj nek potencial za tunanje oziroma nekaj takega, da bo sluzilo svojemu namenu, se pravi, če rad hitro vozis pač kupiš malo starejši / močnejši avto..
seat je napisal/-a:nekaj tisočakov kupil ta računalnik in senzorje pa če bi mi dalo 5KM bi ga kupil sam se vrejetno res ne da
greddy je napisal/-a:seat je napisal/-a:nekaj tisočakov kupil ta računalnik in senzorje pa če bi mi dalo 5KM bi ga kupil sam se vrejetno res ne da
In kaj mislis, da bos pridobil s 5 konji?Nič, verjetno pa lastno zadovoljstvo, za ta denar raje pelji punco za vikend paket v toplice, bos naredil vec efekta
včeraj sem vozo ibizo 1.2, mislim da 12V
za mene je ibiza itak number 1 avto
dejan84 je napisal/-a:Ta motor je isti k un v polotu, ane? Jaaaaooooo, žalost od motorja. Tistih 65 konjev se pelje, k da bi jih en 40 pomoru. Pa še 5X preveč elektronike, ki zavira delovanje motorja. Daš gas u podn, pol čez 1 sekundo se pa le avto spomne, da bi mal pospešu. Ampak res počaaaaasZa prehitevat je tale motor ob prižgani klimi na meji norosti... Pije pa tud kar pošteno. Fotr k voz res u izi, ga še ni vozu pod 8 (relacija mejbi tm okol al pa kake pol litra manj), men je pa ratal relacijsko vozt 14!!!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov