damjan je napisal/-a:NOS se montira na sesalni kanal........če hočeš pa kaj več zvedet je pa tle tem o NOS-u mali 1 000 000.
zrak pod pritiskom???ta mi je prva.....
povzek je napisal/-a:damjan je napisal/-a:NOS se montira na sesalni kanal........če hočeš pa kaj več zvedet je pa tle tem o NOS-u mali 1 000 000.
zrak pod pritiskom???ta mi je prva.....
Kaj dosežš s sportn filtram? Kaj dosežš s kompresorjam? No jeklena ti oboje združ, več kisika v mešanci, ter komprimiran zrk! Ne vem kwa je kle tok za mislt?!?
povzek je napisal/-a:@Neo32:
To je men use jasn, ne vem pa zakaj bi mogu glih predelat sesaln kanal za večje pritiske! To bi najbl simpl rešu tko da bi mel več kisika v mešanci zraka! Drgač pa vem da se kej tazga ne splača delat, sm sam hotu povedat da to je izvedliv, ne pa da se folk smeje ko kdo omen zrk namest NOSa!
Zadevo se pa eetak uporabla tako kot NOS, ko rabš uporabš!
HyundaiGTI je napisal/-a:hvala v za tole pojasnilo
AJA SE NEKI ME ZANIMA KJE BI DOBU RABLJEN KOMPRESOR ?
Neo32 je napisal/-a:povzek je napisal/-a:@Neo32:
To je men use jasn, ne vem pa zakaj bi mogu glih predelat sesaln kanal za večje pritiske! To bi najbl simpl rešu tko da bi mel več kisika v mešanci zraka! Drgač pa vem da se kej tazga ne splača delat, sm sam hotu povedat da to je izvedliv, ne pa da se folk smeje ko kdo omen zrk namest NOSa!
Zadevo se pa eetak uporabla tako kot NOS, ko rabš uporabš!
no ja ne v teoriji ti ne bi blo treba predelat sesalnega kanala, ce ne bi poveceval tlaka iz jeklenke, ce bi sam dovajal mesanico, brez vecjih pritiskov, mas res
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost