Fry je napisal/-a:Nekdo prodaja na bolhi chip tuning, je tvoj motor isti? http://www2.bolha.com/oglas1071354
Chip tuning se drugace seveda splaca, pri isti voznji se zna poraba znizat za 0.5-1l/100km. Jaz ti tudi priporocam RSR v Ljubljani.
cardynal je napisal/-a:valda da ne napises zarad sportnega filtra ce pa ne da 5 konjev ampak 0,5...
pasnok je napisal/-a:Pozdravljeni, sem nov na forumu in potrebujem vašo pomoč in mnenje.
Stvar je sledeča. Pred kratkim sem kupil passata 1.9 tdi 100KM letnik 2002. Nad motorjem se dobesedno razočaran. Navora ima dovolj vendar so pospeški pod pričakovanji. Sedaj me pa zanima, kak se obnesejo ti čipi (130KM) ki se vgradijo naknadno, kakšna je razlika v porabi, kakšna je cena in če se razlika sploh opazi.
pa še to: je potrebno tudi v prometni spremenit moč motorja ali ostane uradno 100KM.
hvala
bridgestone je napisal/-a:Poleg tega se passati lotajo in ne fleshajo tako da je potrebno spominski čip fizično zamenjati....
mamomu je napisal/-a:Povečava moči iz 100 na 140KM se mi zdi malo pretirana! Naša predelava je na cca. 125KM in 300Nm. Že pri tej predelavi se čuti opazno povečanje moči. Pretiravanje z 40% povečanjem moči?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov