Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

kaj z konusnim filtrom se naredi tehnični?

Napisal/-a donCapeli Po mar 03, 2003 1:49 pm

v italijanski tuning reviji sem zasledil nasvet bralcem, da si zamenjajo original filtre z konusnimi, ampak naj imajo doma skatle spravljene za tehnični.
kaj pri nas je tudi tako, ali se naredi tehnični kr s konusnim gor?

kaj pa tisti novi zakon, ki vsi govorijo o njem- kao EU zakon? to prepoveduje?

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Po mar 03, 2003 2:14 pm

Zaenkrat pri nas komot naredis tehnicni s konusnim filtrom!, pa se tko tud ce bi ze obstajal kaksen zakon, ti itak nikol ne dviguje haube, no vsaj men je se nikol ni pa tud ostalim k sm jih vidu ne... (spet odvisno kje ga delas)

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Po mar 03, 2003 3:19 pm

in kaj samo meni dvigne haubo za pogledat stevilko motorja??? f**kerji !!! grrr :evil: :evil: :evil:
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Po mar 03, 2003 3:33 pm

mah men jo kdaj kdaj pa ne... filter mam pa skos sportn K&R in ni panike ( je pa ocitn plavo-rdec)
V8 POWER

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po mar 03, 2003 4:02 pm

To vsekakor ni res! in prosim ne nasedajte prav vsakemu, ki ima 5 min. časa! Nevem zakaj bi bil filter prepovedan, navsezadnje, sej dovaja samo malo več zraka v motor!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
HPFreak
Novinec

Napisal/-a HPFreak Po mar 03, 2003 7:48 pm

Ja D! Ti lahko votiš tud brez filtra-to je tvoj problem...Pa itak nikogar ne motiš, samo sebi v škodo delaš.. :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po mar 03, 2003 7:53 pm

Zaenkrat se lahko mas sporten filter brez homologacije!!
Vsaj nekaj!! hehe

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Po mar 03, 2003 8:06 pm

Sicer pa tut ni nevem kako velik problem zamenjat konusni filter z navadnim.....pri A3M ti to naredijo v 5 minutah, vsaj tako obljubljajo v reklami. Drugače pa ziher narediš tehničnega, tut če maš konusni filter gor.

P.S: kolega je pred slabim mesecem naredil tehničnega z avtom, ki ima na športnih fedrah 2 kroga odrezana, pa brez kakršne koli homologacije. Pa črn trak na prednji šipi ene 20 cm, pa remus, pa filter, itd itd....pa nič homologacij. Pa na tehničnem tut nikogar ne pozna. Res pa je da je full gobčen pa hitro koga kaj prepalamudi' oz. pregovori.

Ajde

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po mar 03, 2003 10:01 pm

hmm jest mam za 3 ovojo porezan.. spojlerje. masino menjano (edina stvar k je homologirana) ipd ipd.. tut trak....
eeemmm
jah pod haubo zato gledajo NAM ker mamo stroje :) :twisted: :rofl
V8 POWER

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 03, 2003 10:32 pm

TechnoBoy je napisal/-a:jah pod haubo zato gledajo NAM ker mamo stroje :) :twisted: :rofl

pol pa še pripomnejo kako... kaj pa to je? gleda pa ponavadi kaki zračni filter v kaki kombinaciji s kako platiko, al pa kako dodatno cevjo...pa itak cepneš od smeha...
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po mar 03, 2003 11:56 pm

no bos na naslednmu meetingu vidu moj filter..nekaj novega sm se domislu zanc.. re ql zadeva.. bom poslikal pa gor dal .
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 04, 2003 2:21 am

RegY je napisal/-a:
TechnoBoy je napisal/-a:jah pod haubo zato gledajo NAM ker mamo stroje :) :twisted: :rofl

pol pa še pripomnejo kako... kaj pa to je? gleda pa ponavadi kaki zračni filter v kaki kombinaciji s kako platiko, al pa kako dodatno cevjo...pa itak cepneš od smeha...

Slika
Si mislo kaj takega kot mam jaz, oni model na tehnicnem je mal cudno gledal samo reko ni nic!!!
Tudi mam sportne apexove fedre, sporten volan(do-kart 300mm)
Bel trak na sipi, vse brez homologacije hehe :lol: :lol: :lol:
Zaenkrat ok!!!
Ja yugece tolk gledajo ker so pravi strup, hehe

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To mar 04, 2003 9:49 am

Jest sm itak razocaran s sportnim filtrom, prej sm tko do 190km/h kr hitr prsu, pa pol se je tut kar nakak zvrtil do 200-205km/h po ravnem, zdej odkar imam pa K&N sportn filtr pa kr od 180 naprej kr neki sanja! ko sm su nazadnje iz sempetra sm ga komaj parkrat do 200 stisnu!?!! pa zdej ne vem, a je to zarad tega, ker je original filtru zrak sopal notr, ker je bila cev iz sprednje maske speljana v filter, ta je pa samo pod haubo in dobi kolk pac dobi?! al pa ne vem?!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To mar 04, 2003 10:03 am

donCapeli je napisal/-a:in kaj samo meni dvigne haubo za pogledat stevilko motorja??? f**kerji !!! grrr :evil: :evil: :evil:

meni jo je tud, pa ni bilo prblemov... :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To mar 04, 2003 10:15 am

life4rave je napisal/-a:Jest sm itak razocaran s sportnim filtrom, prej sm tko do 190km/h kr hitr prsu, pa pol se je tut kar nakak zvrtil do 200-205km/h po ravnem, zdej odkar imam pa K&N sportn filtr pa kr od 180 naprej kr neki sanja! ko sm su nazadnje iz sempetra sm ga komaj parkrat do 200 stisnu!?!! pa zdej ne vem, a je to zarad tega, ker je original filtru zrak sopal notr, ker je bila cev iz sprednje maske speljana v filter, ta je pa samo pod haubo in dobi kolk pac dobi?! al pa ne vem?!

ponavadi ( ce je pravilno montiran dobisa kaksen KM
drgac ce je pa samo gor dan ( ponavadi nad masino) jih pa tudi do 10 zgubis... ker je topel zrak...
V8 POWER

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To mar 04, 2003 11:29 am

men jo je un model pr a3m zmontiru, sam sej ves tastsarga dol tanouga gor v 5. min in to je to...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov