2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Ja K&N ima garancijo 1MIO KM tko da je za vecno, samo pucat ga moras. Se posebno je fajn enkrat cez zimo in spomladi, ker je precej vode v luftu in se lepo zapaca. Blata pa verjetno ne bos mel notr - to mamo sam terenci problem. Ja so pac kaksne potke in blato na poti a ne
Seveda so ti kilometri z lahkoto izmerljivi in vsak prodajalec je naravnost vzhičen od veselja, ko filter prineseš zamenjat, ker se ti je pokvaril.
"Dan, filter se mi je pokvaru, samo je še v garanciji.. Sem šele 650000km naredil, pa je že lukna noter..." - Aha, ni problema, bomo zamenjal... Hmm, vašega modela od leta '98 ni več v programu, žal...
Fantje, a kdo mogoče ve, s čim drugim bi se dalo filtr spedenat (spucat, namazat), ker mi je zmankal tistih tekočin (k jih kupš v "tuning trgovini"), za nove mi je pa škoda keša? Mogoče kakšno čistilo itd., skratka bl na cheap varjanta - važn da nardi svoj deu pa da ne unič filtra...
Kere produkte pa vi uporablate?
Jaz tudi perem z prilom, gre hudo lepo dol mascoba, kr crna je voda.
pol pustis da se lepo posusi, pol pa namazes s cem, eni z motornim al pa dvotaknim oljem... itd. mozno da tudi nebi blo slabo z wdjem, glede na to da wd odbija vodo, se kako nezazeleno kapljico blokira.
lp
Borko je napisal/-a:Z benzinom pa pol ga namažeš s kakšnim oljem!
Kako pol to nardiš? Jest si tko predtavljam:
- A ga daš v bencin namočit al ga spucaš z kakšno krtačo + becin
- A z oljem ga namažeš samo znotraj al ga kr pomočiš v olje
- Kako je zdej prow?