Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Kraj: Mb-okolica

POTREBUJEM POMOČ!

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 2:16 pm

Ali mi lahko gkdo prosim pomaga???Ali kdo pozna kakšno vredu stran za športne dele za auto znamke SEAT CORDOBA......ker že dugo išem neko vreji stran ker si želim auto polepšat ........Pa moč matorja bi rad tudi povečal pa ne vem kako???prosim pomagajte[/img]
seatFREAK

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne feb 27, 2005 2:20 pm

carzonespecials body kit http://carzonespecials.com/index.php?bo ... d=75&kid=1

pa še papirje imajo, dobiš pa ga pri a3m-ju in še nekje sam se ne spomnem.
tole je ena varjanta, da pa se verjetno še druge varjante dobit.
Slika

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 2:38 pm

aha hvala .....pa je še kakšna mogoče večja stran.....ker res rad bi si auto polepšal..........pa kaj naj nardim glde mašine...ker nima dovolj moči
seatFREAK

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne feb 27, 2005 2:44 pm

povej kakšno mašino imaš najprej ;) pa ti bo že kdo kej svetoval.
Slika

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 3:01 pm

1.4 bencinc 75 KM nimam pojma kak naj povečam moč...brez da bi okvaril mašino..
seatFREAK

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne feb 27, 2005 3:04 pm

Patrick je napisal/-a:1.4 bencinc 75 KM nimam pojma kak naj povečam moč...brez da bi okvaril mašino..

zelo težko!!!
najlažje in NAJCENEJE je drug avto!!!
bencinar, brez turbine ,( če se ne motim 8 v).- no go! ;)
Veliko denarja, da bo mal več konjev!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne feb 27, 2005 3:10 pm

Poglej z Cordobami je glede stylinga precej suša če ma razumeš razen carzona in še nekaj firm drugi ne delajo styling dodatkov za ta avtomobil poglej dej temo na naš forum pa ti bodo lastniki cordob dali kak nasvet
http://www.parkiranje.com/seat/
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 4:11 pm

ja hvala za nasvete....Gricko ja kaj ti misliš da sem bogataš al kaj da bom drugi auto si kupo.........za enkrat je ta dober......naslednjo leto pa nameravam kupit boljšega..
seatFREAK

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 4:14 pm

kaj pa mislite če bi dal gor nek športni auspuh......pa zracni filter drug....pa tak dalje??
seatFREAK

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne feb 27, 2005 5:21 pm

Če boš dal gor športn izpuh pa športni filter se ne bo kaj dost poznalo. Samo zvok bo bolj športen. Ni druge variante kot to da si kupiš močnejši avto, saj si itak rekel da boš naslednje leto zamenjal avto. Do takrat boš pač mogu uživat v vožnji z 75 konji kolikor se le da.

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 6:00 pm

hehe veš kak uživam :lol: samo zaj se tak kazni so tak hudo povečale da lče divjaš še lahko samo delaš za policijo da plačuješ kazni......so malo zmešani kake kazni so..
seatFREAK

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne feb 27, 2005 6:17 pm

Patrick je napisal/-a:ja hvala za nasvete....Gricko ja kaj ti misliš da sem bogataš al kaj da bom drugi auto si kupo.........za enkrat je ta dober......naslednjo leto pa nameravam kupit boljšega..

ja ne vem, ampak če hočeš več konjev te bo NAJCENEJE prišlo, če kupiš močnejši avto!!!
svojega prodaš, kupiš isti avto, samo močnejši. (če ti je sedanji všeč)!
dodal boš kakih 100k sit več, kot boš svojega prodal!
dobil pa boš kar nekaj več konjev!!

če greš tunat svojga in da se ti bo kej poznalo na konjih , pa ne vem če je dost 200k sit!!Prej več, sploh če misliš še kake turbine...

sej če tko gledaš te ze avspuh (od kolektorja do konca) pride cca 100k sit (eni več eni manj), pa se ne bo kej velik poznal na KM!

tko da SIGURNO rabiš več denarje, če hočeš iz svojega spravt več KM , kot pa da druzga kupiš ki ima tovarniško več KM

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Re: POTREBUJEM POMOČ!

Napisal/-a cresh Ne feb 27, 2005 6:24 pm

Patrick je napisal/-a:Ali mi lahko gkdo prosim pomaga???Ali kdo pozna kakšno vredu stran za športne dele za auto znamke SEAT CORDOBA......ker že dugo išem neko vreji stran ker si želim auto polepšat ........Pa moč matorja bi rad tudi povečal pa ne vem kako???prosim pomagajte[/img]

Vem za eno cordobo GTI ki se prodaja
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 6:27 pm

Gricko saj maš prav....ker škoda vlagat toliko denarja v tak star auto....raje ta denar prišparam pa ga dam zraven drugo leto ko bom kupo novi auto...ker mislim nekaj dobrega kupit ker ga bom tudi kar dolgo vozo......mam namen kupit novega audija A4 ...ker že foter mi je govoro doma da je res škoda vlagat še v ta auto...ker drugače ni slab pa nix lepo očuvan........ok tnx še 1x vsem za nasvete
seatFREAK

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Re: POTREBUJEM POMOČ!

Napisal/-a fastfury Ne feb 27, 2005 6:48 pm

cresh je napisal/-a:
Patrick je napisal/-a:Ali mi lahko gkdo prosim pomaga???Ali kdo pozna kakšno vredu stran za športne dele za auto znamke SEAT CORDOBA......ker že dugo išem neko vreji stran ker si želim auto polepšat ........Pa moč matorja bi rad tudi povečal pa ne vem kako???prosim pomagajte[/img]

Vem za eno cordobo GTI ki se prodaja

Dej kej več povedat o tej Cordobi. Sm zainteresiran.

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Ne feb 27, 2005 8:42 pm

fastfury za mojo cordobo si zainteresiiran??
seatFREAK

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne feb 27, 2005 9:13 pm

Patrick je napisal/-a:fastfury za mojo cordobo si zainteresiiran??

Verjetno za Cordobo GTI...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne feb 27, 2005 9:30 pm

Patrick je napisal/-a:1.4 bencinc 75 KM nimam pojma kak naj povečam moč...brez da bi okvaril mašino..

Lep pozdrav.Samo nekaj malega me zanima in sicer doma imamo ze drugega SEAT-a,vcasih imeli SEAT IBIZO "97" z 1.4 motorjem in 60KM,sedaj imamo SEAT Cordobo VARIO letnik "01" pravtako z 1.4 motorjem ampak MPI-vec tockovno vbrizgavanje goriva in ima tudi 60KM.

Imas ti mogoce 1.6(75KM) motor ali 1.4(60KM) ker me res zanima to z KM,od kje si pridobil tistih 15KM.

Se opravicujem za OFFTOPIC,pa prosim na odgovoru.me res zanima pa nisem mislil kaj slebega.
Lep vecer zelim se naprej!s_mande

Uporabniški avatar
Patrick
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrick Po feb 28, 2005 10:49 am

ja jaz sem vedno mislo da mam 75KM pa mensezdi da v prometni piše....u pi**o materno pa maš prav 60 mam samo......pa če to ni gara ej...ni čudno da nena nikam gre če ma tako šibko mašino a auto pa še dokaj težki......če bi na totem kaj hoto navijat mašino oz.hoto da kaj več leti bi mi itak cela skupaj zružla zaradi preobremenitve.........
seatFREAK

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po feb 28, 2005 10:54 am

Pa töte štojerce je tak težko brati da kar glava peče in jih nea nič ne zastopim.... :lol:

Dejte se potrudt pa v slovenščini pisat k sm si skor oči izpahnu, da sm ugotovu, kaj je Patrick hotu povedat :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov