Frankie86 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Pro2Type je napisal/-a:No fantje razpište se ker to tud mene zanima, ker bom v roku 1 mesca spustu svojga ax-a za -4 cm!
da vem v kaj se spuščam!
HVALA
Pozdrav,kaj nisi prodal AX-a,pa si ja govoril da bi kupil BMW-a,prav si se odlocil. :P Sorry za OFFTOPIC.
Ja tudi mene zanimajo te stvari,jaz mislim da z casom se zacne prej vse kvariti,saj z ze sirsimi gumami in vecjimi,se spremeni poraba,lezaji bolj trpijo,tudi amontizerji ker poberes skoraj vsako luknjico,saj je tudi profil gume niznji...se to vse se bolj cuti.Sploh pa pri znizanem avtomobilu...trpijo roke,koncniki,skratka vse.Sam kot je ze nekdo napisal,vozne lastnosti in izgled vse to zanemarja.

hehe
ja jst sm ga hotu prodat, sam sm ga obdržu in ga bom zgonu do konca, aja jst mam že znižanga in je lepša lega , sam lukne se pa bol čutjo
Zgonu bos AX-a. Sry da ti recem to, ampak to je nemogoče, bos se dolgo imu ta avto.
Moj frend ki dela z avtom najslabse, ax noce crknt. Obracamo se z rocno pri 80km/h. zaletu se je da je vidu koko je ce se zaletis.(v sneg) 180km/h na snegu, ko so gume kopale v prazno. Avto skoraj zakuha, pocakas 1 min in dela. Potem smo sli offroad, da je bil avto eno samo blato. Sklopka vsakic srdi ko spelje, seveda na hard!
Zdej kar je zamenjov so paktne, ampak samo zato ker smo se ustavljali samo tako da je dal v 1. prestavo. Sedaj se avto postavi na prednja kolesa
Avto je 5x bolj zgonjen kot tvoj tudi najstarejsi letnik in sklepam da ima 3x več kilometrov kot tvoj.
AX je dobr avto, pa tudi fajno potegne. Tko da ne ga prodat, delov ti bo se dolg pa lepo ohranjenega imej.