monster_d je napisal/-a:
Glej jaz trenutno nevem kako gre 70KM.
Eni model si je v jugica dal 70km masino semizdi da od regate, pa je rekel realnih 190km/h!!!
Sicer pa normalne 65-ke gredo 180!!!
Maoj kolega si jo je glih uceraj kupil pa boma cez cas sprobala!!!!
Sicer pa ze 60-ka gre 170km/h!
Tako da bi moralo nekje okoli 190it!!!
Glede na to da ima yugo 55 ali 60-ka 790kg!!!
VEliko je odvisno od teze, nebom trdil da gre stoprocentno tolko!!!
Sicer pa v roku 2-3 tedne bom imel to najvrjetneje zrihtano, pol pa bomo videli!!!
Aja zakaj sem se odlocil za brusenje glave!!!
Na yugecu sem ze dosti slisal da se ful pozna sploh pa imajo masine cez 100.000km tak da ni slabo ce zazganino dol spravis!!!
Pa se poceni je brusenje!!!
Masino pa nebom menjaval ker ne mislim it na hiomologacijo, mogoce kdaj pozneje!!! Pa se masine niso glih poceni!!
masino 1.6 tipo hoce en na odpadu zanjo met 50k!!! ni vredno, pa brez sklopke in menjalnika!!!
Če se pogovarjamo koliko gre kateri avto se vsaj po moje pogovarjamo o objektivnih podatkih podobnih tovarniškim meritvam. Se pravi po ravni cesti in z merilno opremo. Če je hud klanec kre večina avtov več kot tovarniško, če števec laže pa tudi več pokaže kot gre avto dejansko! Pa tudi ne verjet vsakemu nakladaču koliko gre njegov avto po števcu
Vzami kakšen katalog ali navodila za Yugota in poglej koliko gre! Pred sabo imam nemški ''auto katalog'' za leto '91...
pa piše za Yugota 65-EFI (65 KM) da gre 155 km/h, pa pogledaš avte ki so podobno močni in ugotoviš da gredo podobno hitro.
Potem pa poglej koliko so močni avti ki gredo 190 km/h pa boš ugotovil da jih pod 100 KM praktično ni.
Koliko gre avto je odvisno od aerodinamičnega upora in skupnih kotalnih uporov oziroma izgub na (gumah, menjalnikih, ležajih...). Pri končni hitrosti ima teža veliko manjši vpliv kot aerodinamični upor. Sicer pa kot sem omenil zgoraj poglej koliko KM v povprečju rabijo ostali avti in koliko so teški oziroma končne hitrosti. Kar se pa aerodinamike tiče pa yugo sploh ni biser v primerjavi z dosti bolj modernimi avti.
Če smo pri brušenju in obdelovanju glave:
ne primerjat dirkalnih avtov ki potrebujejo vsako stotinko sekunde za zmago, pa tudi pogoji vožnje so drugačni kot na cesti.
ali si siguren da se ne bodo srečali ventili in glava?
ali boš tudi zamaknil odmično gred?
ali boš prestavil predvžig?
ali veš da ti bo bolj klenkalo pri manjših obratih?
ali veš kje je potrebno pobrusit kanale? (efekt je lahko tudi slabša moč)
ali boš prilagodil toplotno vrednost svečk?
pa še kakšna malenkost bi se našla...
Pa brez zamere