dirkac je napisal/-a:Plinskih amortizerji sploh ne obstajajo. Imaš različne izvedbe, ki so v kombinaciji olje-plin (dušik). Zakon so Bilstein, ki so rumene barve in še tu imaš dve opciji tršo in mehkejšo. Vse ostalo je več ali manj komercialni štos. Prava alternativa so amortizerji, ki jih delajo v AMORTIZERJU v Dolu. Naredijo vse vrste plinskih kombinacij amortizerjev. Če ne drugega ti bojo pošteno svetovali tudi če ne boš nič kupil pri njih. Tudi fedre ti zmontirajo vseh znamk vendar ti dajo garancijo samo za Eibach.
obi je napisal/-a:dirkac je napisal/-a:Plinskih amortizerji sploh ne obstajajo. Imaš različne izvedbe, ki so v kombinaciji olje-plin (dušik). Zakon so Bilstein, ki so rumene barve in še tu imaš dve opciji tršo in mehkejšo. Vse ostalo je več ali manj komercialni štos. Prava alternativa so amortizerji, ki jih delajo v AMORTIZERJU v Dolu. Naredijo vse vrste plinskih kombinacij amortizerjev. Če ne drugega ti bojo pošteno svetovali tudi če ne boš nič kupil pri njih. Tudi fedre ti zmontirajo vseh znamk vendar ti dajo garancijo samo za Eibach.
Da ne umrem od smeha. Otroci spat mama je že nehala štet. :P
Kar se pa glede plinski armotizerjev tiče "baje de se dajo tršat" zato sem že nekje slišal. Drugače pa da se pohvalim sem ravno na cliu od žene zamenjal zadnji par (prejšnji so šli k vragu) oljnih z novimi plinskimi monro al kok se že napiše in sem kar zadovoljen z njimi in poleti pride še prednji par plinski. lp
obi
iKst je napisal/-a:Jaz sem na eBayu dobil komplet Eibach fedrov + bilstein amortizerje za 200 eurov. Niso sicer novi, ampak v odličnem stanju. Pogled če majo za tvoj avto kej, če si potrpežljiv se najde kej zlo poceni.
iKst je napisal/-a:Jaz sem na eBayu dobil komplet Eibach fedrov + bilstein amortizerje za 200 eurov. Niso sicer novi, ampak v odličnem stanju. Pogled če majo za tvoj avto kej, če si potrpežljiv se najde kej zlo poceni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov