Poseidon Atlantis je napisal/-a:Pozdrav vsem!
Dolgo sm se sprehaju po tem forumu, pa se po mnogih drugih in se dost pozanimu o teh modulih in čipih, ki se jih doda v racunalnik pod pokrov motorja...
Videl sm veliko pohval in se na koncu odločil za nakup modula oz. čipa (aja, vozim Mazdo 6) in je res na prvi pogled vse v redu.
Zdej sm pršu pa zopet v dilemo. P svojmu sticu sm se mal pohvalu kwa sm kupu, in on me je kratko malo zelo grdo "napizdil", češ da sem zmešan, de bom uniču avto, de se bo motor pregrel, enostavno avto bom uniču. On je drgač že celo življenje na kamionih in non-stop spremlja avtomobilizem, tako da mu je mogoče mal za verjet.
Zanima me, če je kdo že imel kakšne slabe izkušnje s tem in naj mi kdo pove, a sm res totalno zafrknil in naj čimprej vržem ven, al bo vse v redu naprej.
Hvala!
Eazy-O je napisal/-a:Sicer nimam izkušenj, ampak tistih 24 mescev garancije se mi zdi nekam kratkih, glede na to kok časa folk obdrži en avto...
No bo že kdo k ma izkušnje s tem povedu kako in kaj...
CupraR je napisal/-a:Mah dej no drugje sploh garancije ne boš dobil. Če vozš turbača tako kot treba, ti čip (oz dvig tlaka turbine+ostalo) ne bo čist nč zmanjšal življenske dobe. Mal iskanje uporabte, o teh pizdr.. je blo že tok govora. Tok folka je že čipal, pa so v 99% vsi zadovoljni. Če si pa glup pa ne znaš vozt, pa tut čist serijski avto hitr zjeb..š.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov