Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

evovii
Nov uporabnik

Športne vzmeti in garancija za P206

Napisal/-a evovii To maj 10, 2005 1:38 pm

Hello folk. Sm mal spremljal teme pa me zanima, če mi lahko pomagate z eno informacijo.
Sm kupu novga P206 1,6HDI pa sm že du gor večje litke od originalnih, zdej pa grem počas na LPP. Zanima pa me ena zadeva. Ali mi garancija še velja če ga dam tud nižat? Sm mal klicu na servise pa eni pravjo, da garancija še velja če maš vse papirje (TUV certifikat, potrdilo o strok. montaži,...), spet drugi, da pa ne velja. Tok, da mi je res čudn, k majo na pooblaščenih servisih tako različna mnenja.
Pa še ena zadevca. Sm že mal brav na forumu o vzmeteh pa se ne morem odločit, kaj naj vzamem. Nižau bom 3,5 cm pa amortizerje bom obdržal originalne. Na prejšnjem autu (Balenotu) sem imel APEX fedre pa nism biu zadovoln. Vožnja je bila kar uredu sam po pol leta se mi je avto zadaj desno čist čudn znižal, tko da je zgledal k da bi imeu naun stran slona v prtljažniku.

Tnx za odgovore.

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Napisal/-a BimmerM To maj 10, 2005 1:48 pm

Baje ti garancija vela če jih na pooblaščenem servisu kupiš in moteraš!Majo pa Eibach fedre!

evovii
Nov uporabnik

Napisal/-a evovii To maj 10, 2005 1:58 pm

A mogoče veš kakšna je cena?

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Napisal/-a BimmerM To maj 10, 2005 2:03 pm

Skor en let nazaj je bla cena mislm da okol 80k! Zdej sm pa slišu da je okol 50k nism pa sigurn najbol da pokliceš na Modrega leva al pa km drgm pa uprašaš

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger To maj 10, 2005 5:11 pm

Na Figlju u Novi Gorici, so mi rekli da tiso kr je homologirano, ne izniči garancije. Zdej pa booooooooooooooooooooo
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

tt
Nov uporabnik

Napisal/-a tt To maj 10, 2005 7:07 pm

Peugeot Slovenija d.o.o. ne prizna garancije oziroma se očitno ne ukvarja s tem. V Modrem Levu imajo Eibache. Dobiš jih tudi pri uvozniku AMORTIZER, kjer ti jih zmontirajo vključno z nastavitvijo torzije in uredijo homologacijo. Cene pa ne vem.

evovii
Nov uporabnik

Napisal/-a evovii Pe maj 13, 2005 12:43 pm

:P :P Ej zakon. Zdej pa sam gas po fedre. Sm mal spraševal okol pa vsak mal po svoje pove (eni da priznajo, spet drugi da ne,...) jest bom dal gor zmontirat pol pa če bo kej narobe bomo pa menjal nazaj na original :twisted:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov