punto je napisal/-a:Cena je 14 500 če že imaš homologacijski kartonček, čene še plus 6 000 sit. papirje pa ne bi vedu kake moreš imet, po moje je zadosti številka motorja.
lisko1 je napisal/-a:V skladu z ZVCP(url.I.RS st. 30/98) morate za vozilo ob pregledu
predloziti
o izvoru in lastnistvu vozila(prometno dovoljenje ali kak drug
ustrezen dokument)
in vsa dokazila o spremembi lastnistva vozila od zadnje registracije t.j.
racune in carinske deklaracije oz. overjene kupoprodajne pogodbe.
Ter dokazila o izvoru in lastnistvu posameznih delov vozila, ki so
bili zamenjani
ali naknadno vgrajeni(sasija motor, itd.)Poleg prinesite tudi izjavo o
ustreznosti
vozila(homologacijo).V primeru predelave nadgradnje pa je potrebno
predloziti tudi
tehnicno porocilo o predelavi in morebitno drugo tehnicno dokumentacijo
(odredba o homologaciji, ur.L RS st.33/98)
Tole je odgovor na prošnjo za homologacijo iz lpp-ja![]()
drgač pa mislim da je prometna dovolj da dokažem moje lastništvo pa račun oz. kupoprodajna pogodba odpada ali mehankarja da je motor men prodal.
Kaj več pa tko skor ne morm dobit pri 10 let starem avtu
...če imaš še vplinjač moraš vzeti do 92 letnika ko je imel vplinjač pilo ti bo manj šlo bo pa neprimerno bolje - zakaj vplinjač - manj boš rabil se jebat z inštalacijo pa še bolje gre in tudi katalizatorja ne boš rabil ... cene boš dobil v Salomonovem oglasniku ... pokliči okrog ... L.p. MadTomi000 je napisal/-a:Jaz imam RENAULT CLIO I l 93 1.2 RN in bi prav tako rad enkrat menjal motor, ker sem z avtom zadovoljen in vem da ni z njim nič narobe, ker ga lastim že dobri 2 leti, pred parmi dnevi sem pa menjal (obojne nove fedre spredaj, nove puše na "vilcah", nove končnike-naredil optiko), samo muči me ker je motor švoh, jaz se rekreativno ukvarjam z kolesarstvom in hodim na maratone ipd. in takrat peljem bicikel na strehu in včasih imam 3 kolesa na strehi in takrat gre avto komaj 100kmh po avto cesti na ravnini, no rečmo da imam 115km/h povrečje takrat (ni samo ravnina :P), pa tudi drugače gre komaj 140km/h (po vsej verjetnosti nosilci od koles poberejo nekaj moči)
zato me pa zdaj zanima kakšen motor lahko vgradim oz zamenjam, a je enak motor od cliota 1.4 RT (moj je 1.2RN z zaugom), oz. ali so od leta 1991 pa do leta rečmo 1995 enaki motorji? kater bi bil najbolj optimalen in koliko pribižno stane motor?
Hvala vam
lp
Mad je napisal/-a:...Zakaj pa hočeš homologirati saj nihče ne bo gledal kakšen motor imaš notri pa še na videz sta enaka ... mislim da si delaš nepotrebne preglavice edino motor od R5 Express - kot je v Cliotu bi opravičil tako potezo ker je drugačen na pogled - ENERGY motor L.p. Mad
...hy L. - točno do kdaj je bil vplinjač gor ne vem poznam pa motor - imel je 80 km in to še kar živih - športna odmična večji vplinjač dvigniti kompresijo in lahko imaš poceni raketo pa še zeelo trpežni motorčki so ... Pa tudi samo tako kot je - je že kar primerno ... uplinjač yeah L.p. Madmloncar je napisal/-a:1.4 8V mašine s fergazerjem (koda mašine je E6J) so vgrajevali v Cliote in R19 (do letnika 93 se men zdi).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost