Zanima me, ce bi se sploh dalo dat motor od megana noter ali pa od cliota B od letnika 98 naprej in kaj vse bi rabu za to zrihtat in kje bi se dalo to uredit.
voltage je napisal/-a:tega kliota sm že en cajt nazaj opazvou k je isti k moj... scena je da majo iste nosilce avti: clio, twingo, r19, laguna, megane, petka... pa še bi lahk naštevou. je pa tut scena da morš zamenat use po vrst - mašino, menjalnik, računalnik, števce, auspuh... je pa vredno. torej a ma kdo zbitga 1.4/1.6 16v kliota? iščem eno totalko da bo model hotu na odpad odpelat. tut jest mam npr v svojmu kliotu (letnik 96) mašino od letnika 2000. moja je ribnla k je olje steku. jebiga bi blo treba dihtungo zamenat sam kua k mehanik pozab, pol pa kao on nč kriv.
cresh je napisal/-a:ma dej mašino od R5 GT notr.
Kaj pa 2.0T od R25 al R20 bi šla notr?
ta bi sla ja...tudi od 21 1.7 turbo...16v...ima ful konjev....bi sla not.....samo ze ko sm gledal v 21-ki ki je ful velik avto ni nic prostora pod haubo...
scena je da majo iste nosilce avti: clio, twingo, r19, laguna, megane, petka...
modriDIRKAC je napisal/-a:ta bi sla ja...tudi od 21 1.7 turbo...16v...ima ful konjev....bi sla not.....samo ze ko sm gledal v 21-ki ki je ful velik avto ni nic prostora pod haubo...
torej...21 je samo 2.0 turbo in ne 1.7 pa tud 16 v ni tko da ne preveč sanjat....
s.Hio je napisal/-a:zanima me tudi kaj naj gledam preden kupim tak motor, da me ne bo kdo nategnil.Ker ne mislim dajat dvakrat denarja, ker to je drag poseg.
Po forumu brska: 4vale6 in 27 gostov