Mam novejši motor Peugeota 206 namreč 1.6 HDi z 80KW(110KM) - 240Nm
Nikjer nism še zasledil (tudi ne pri RSR) da bi obstajal kak Čip za to zadevco

hvala že vnaprej.
lp,maL
DrMr je napisal/-a:Modul je zakon, lahko ga demontiraš, ponastavljaš, izklapljaš,....čipano nastavitev ECU-ja pa ti pri kakšni akciji v garancijskem roku na pooblaščenem servisu lahko povozijo, hote ali nehote
Mr. S2k je napisal/-a:Fantje ne ga lomit z moduli! Modul ne deluje skladno z motorjem, računalnikom ter senzorji. Računalnik pošlje signal, modul ga popravi, lamda ter drugi senzorji pa sporočijo računalniku drugačno stanje, kot ga je sam poslal. Računalnik popravlja stanje, modul spremeni signal... Začaran krog, dokler kaj ne odpove. Ni nujno da, vendar sem slišal za kar nekaj avtov z resnimi poblemi zaradi modulov. Sam sem imel RSR-jev čip, prav tako jih imajo moji kolegi, pa nobenega problema z avtom. Naslednji turbo v moji garaži ga bo tudi imel.Pa nobenega problema ni na servisu. Na testerju nikjer ne piše, da imaš popravljen računalnik. Praktično je nemogoče ugotoviti, da imaš čip. Morali bi serviserji merit pretoke zraka, odprtost lopute in druge parametre z testerjem prej in potem, da bi lahko domnevali, da imač čip.
Sploh pa za tak denar. Takšni Black Boxi se dobijo ponavadi za cca 50k sit. Če ti je mar za avto, ga čipej!
Lp Mr. S2k
Sonny je napisal/-a:ne štekam kaj bi vi to vklapljali in izklapljali ? itak da imaš skoz vklopljen, sej spontano voziš, na relacijah pa nima veze ali je on ali off.
sicer pa jaz bi čip. je bolj prilagojen avtomobilu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov