RegY je napisal/-a:matr mi delaš delo... double topic si postal, pa še v napačno področjepremikam v tunning.
na RTIju sem se pogovarjal in lahko menjuješ samo mašine, ki so bile original v tem avtu, medtem, ko če bi zamenjal mašino od drugega (recimo 2,0 iz coupeja v accenta ali getza), pa bi moral čez teste, ki potrjujejo, da ima avto dovolj dobre bremze, izpuh, vzmetenje... itd... par miljonov samo za testiranja in papirje le-teh, kar se pa ne splača.
FireSTORM je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Od kolega kolega je delou a-teste (druga mašina, full spuščen avto, (pre)velke feltne, pa je dal 80k.
kaj??? 80K?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a-test
ne homolomo :P
80k se mi ne zdi tak dosti za a-test
Kiko je napisal/-a:Ja, dejte o swapu in homologaciji povedat kar se da bolj podrobno se pravi kakšen je postopek in kaj vse potrebno imet poleg motorja, podvozja in zavornega sistema da narediš homologacijo, ker imamn jst v planu dat v Cliota 1.4 od Cliota 1.8 16V motor noter
Dariooo je napisal/-a:ma moj kolega je dal motor od turbo petke v petko kampu (BERI 5-VRATNI MODEL) in je sel tam, dal enih 15k in ima homologacijo narejeno
pa za bremze ga sploh ni uprasal in niti za armaturno ga ni nic brigalo kaj ima not...buu
Kennman je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:ma moj kolega je dal motor od turbo petke v petko kampu (BERI 5-VRATNI MODEL) in je sel tam, dal enih 15k in ima homologacijo narejeno
pa za bremze ga sploh ni uprasal in niti za armaturno ga ni nic brigalo kaj ima not...buu
a ni tak da na tehnicnem pol pogledajo stevilke sasije in st. motorja, in to se mora ujemat? kak je s tem?
ne bi rad namrec, da me na tehnicnem vprasa (ce npr. ne bi homologiranega swapa mel), zakaj so pa cifre na masini in na sasiji razlicne!!
M3 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:ma moj kolega je dal motor od turbo petke v petko kampu (BERI 5-VRATNI MODEL) in je sel tam, dal enih 15k in ima homologacijo narejeno
v kopru ja, ma ne v lj![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov