Malo sem prebral vaše poste pa me zanima nekaj stvari...
Rad bi še malo povečal konjažo. APEX športni filter že imam not. Govorili ste o nekih ceveh za dovod dodatnega svežega zraka do filtra, kar poleti pride še kako prav. Kdo bi mi to lahko prodal & zmontiral?
Zadaj mi manjka še športni izpuh. Moja želja je tak izpuh z dvema ovalnima luknama (ena na levi in ena na desni strani zadka avtomobila in ne skupaj!). Kje bi lahko takega dobil oz. kdo izdeluje v SLO kvalitetno po želji(pri Remusu in Powerfulu nisem zasledil takšnega za puntiče)?
Ali lahko odstranim katalizator in montiram samo, ne vem, neko cev? A lahko to škoduje mašini?
A lahko tankam 98 oktansko gorivo? Baje se zmanjša poraba bencina... Kakšne so pa lahko negativne posledice?
Kako je s chip-tuningom pri takšni moči motorja in koliko realno pridobiš? Kako je z navorom? Kako je s porabo goriva (minimalno večja/manjša glede na povečanje moči,... ali kako drugače)? Obremenitve motorja?
Prosim ne mi pridigat da sem že v začetku sfalil s tem da sem kupil prešvoh mašino, pač takrat ni blo dost cekinu...

Vnaprej hvala vsem, ki mi boste na kakršnokoli način pomagali in da me ne bo kdo kar tako "po suhem" nategnu ker pač nisem strokovnjak na tem področju in ker se ne spoznam na te zadeve...

Gigi;)