pa to kupi navadne žice ki imajo teflonsko izolacijo, dobiš pa jih v kaki boljši trgovini z elektro materialom.To so te ki se uporabljajo pri štedilnikih do grelnih plošč.
lucky009 je napisal/-a:odloču sm se de mal predelam izpušni sistem zdej mam 4-1 pa za kolektorjem prec lambdo sondo in katalizator.zdej bom monteru sistem 4-2-1 pa mi pride lambda sonda pod avto tako da je treba podalšat žice (baje da so ene specialne neka radiska zaščita neki tacga) pa me zanima kje bi se dl sam žico dobit da bi not ušuku.pa en lonc pa katalizatoror gresta proč avto hyundai accent 1.5
hvala in lp lucky009
RedBaron je napisal/-a:lucky009 je napisal/-a:odloču sm se de mal predelam izpušni sistem zdej mam 4-1 pa za kolektorjem prec lambdo sondo in katalizator.zdej bom monteru sistem 4-2-1 pa mi pride lambda sonda pod avto tako da je treba podalšat žice (baje da so ene specialne neka radiska zaščita neki tacga) pa me zanima kje bi se dl sam žico dobit da bi not ušuku.pa en lonc pa katalizatoror gresta proč avto hyundai accent 1.5
hvala in lp lucky009
In kako se opazi razlika med kolektorjem 4-1 in 4-2-1?
Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 14 gostov