Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Roky Accent
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Veliki problemi z A3M v MB?

Napisal/-a Roky Accent Če jun 09, 2005 1:14 am

Prejšnji teden sem se odločil da si bom na avto dal izpuh Speed performance in ga šel kupit v a3m v mariboru.

Nato pa sem se ves vesel odpravil do njihovega servisa, ki so mi ga priporočali v trgovini in se je zgodilo naslednje:
pripeljem avto povem zakaj sem prišel in delavec reče pripelji avto v garažo, jaz ga opazujem kako je montiral izpuh in ugotovil da mi ga ni namontiral ravno in da se vidi neki vijak :evil: katastrofa. konča s svojim profesionalnim a3m delov (amaterskim) plačam poštenih 6000 sit in se odpeljam. vozim se in po 8 dneh ugotovim da mi nekaj ropoče v avtu poslušam in grem pogledat in opazim da izpuh ruka v karoserijo avta. in vsem sporočam da sem bil zelo razočaran nad podjetjem A3M in mislim da s takšnimi neprofesionalnim delom ne bo šlo.
Hyundai company

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Če jun 09, 2005 7:57 am

sm dau n accenta auspuh speedpreformence se men zdi plu h majjtu za izpuhe me uprašu a hočm obdržat zadn lonc ceu al ne mije naredu še zadno krivino za 7,4k delo profesjonalno ni kej

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Če jun 09, 2005 8:20 am

@Roky
Lepo, da na nesposobneže opozoriš tudi druge, samo a si ti kaj drugačen?
Račun se izstavi za opravljeno storitev, ki jo vedno lahko reklamiraš...
Nima smisla jokat na forumu, vzemi račun, pojdi nazaj in naj poštima!
Če si tiho, nič ne dosežeš. ;) Tudi za tist vijak in postrani montiran lonec bi lahko že na licu mesta rekel.

Forum tu ne pomaga. !0 postov sočutja in pljuvanja čez A3M, lonca nebo postavilo naravnost, nebo skrilo vijaka, ne bo nehalo trest ob karoserijo.
Reklamacija pa bi znala to popravit. ;)
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če jun 09, 2005 8:28 am

borut007 je napisal/-a:Kje , kdo , kaj??? :jy

sem ga cez babelfish spustil, pa se vedno nic ne razumem .... :o
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne jun 12, 2005 10:56 am

zombi je napisal/-a:@Roky
Lepo, da na nesposobneže opozoriš tudi druge, samo a si ti kaj drugačen?
Račun se izstavi za opravljeno storitev, ki jo vedno lahko reklamiraš...
Nima smisla jokat na forumu, vzemi račun, pojdi nazaj in naj poštima!
Če si tiho, nič ne dosežeš. ;) Tudi za tist vijak in postrani montiran lonec bi lahko že na licu mesta rekel.

Forum tu ne pomaga. !0 postov sočutja in pljuvanja čez A3M, lonca nebo postavilo naravnost, nebo skrilo vijaka, ne bo nehalo trest ob karoserijo.
Reklamacija pa bi znala to popravit. ;)

Bravo stari :D , naj to velja tudi za vse ostale jokavce :cry:

TwingoO
Nov uporabnik

Re: Veliki problemi z A3M v MB?

Napisal/-a TwingoO Po jun 20, 2005 8:01 pm

Roky Accent je napisal/-a:Prejšnji teden sem se odločil da si bom na avto dal izpuh Speed performance in ga šel kupit v a3m v mariboru.

Nato pa sem se ves vesel odpravil do njihovega servisa, ki so mi ga priporočali v trgovini in se je zgodilo naslednje:
pripeljem avto povem zakaj sem prišel in delavec reče pripelji avto v garažo, jaz ga opazujem kako je montiral izpuh in ugotovil da mi ga ni namontiral ravno in da se vidi neki vijak :evil: katastrofa. konča s svojim profesionalnim a3m delov (amaterskim) plačam poštenih 6000 sit in se odpeljam. vozim se in po 8 dneh ugotovim da mi nekaj ropoče v avtu poslušam in grem pogledat in opazim da izpuh ruka v karoserijo avta. in vsem sporočam da sem bil zelo razočaran nad podjetjem A3M in mislim da s takšnimi neprofesionalnim delom ne bo šlo.

Jaz sem bil v tej trgovini že 3x pa sem bil vedno zadovoljen, prav tako kolegi moji,nevem v čem je point če ni blo kaj vredu bi pač reko oz. o napaki obvestil na licu mesta. Mislim da je ta servis daleč najbolši na štajerskem področju.

TwingoO
Nov uporabnik

Napisal/-a TwingoO To jun 21, 2005 6:57 pm

TRGOVINA SPORT LINE IN A3M POPESTRILA PONUDBO V MARIBORU ;

OBISKAL SEM NOVO TRGOVINO A3M-SPORT LINE V MARIBORU IN POVEM VAM,
DA SE SPLAČA.DOBIŠ LAHKO VSE ,KAR RABIŠ,OD KLASIKE DO TUNINGA. SEVEDA
JE PA DOBRO TUDI TO , DA TI ROBO LAHKO TUDI ZMONTIRAJO IN TO KOT SEM
SE SAM PREPRIČAL STROKOVNO,ZATO HITRO V TRGOVINOOOOOOOOO :-P :-P :!:
Priponke
tw9.jpg

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To jun 21, 2005 7:07 pm

Nevem kaj si hotu povedat s to sliko twingota?

Kr se tiče strokovnjakov, pa moram rečt, da sem bil v Lj zelo zelo razočaran in raje nabavljam kje drugje, čeprav se kkšne stvari težje dobijo. Če je v Mariboru isto, potem ne hvala.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To jun 21, 2005 8:51 pm

Morm rečt, da sm zaenkrat tudi jz zadovoljna z A3M iz LJ ...Sam trenutno mam problem z lexus zadnjimi lučmi k se mi ful rosijo že od novih ...Bom vidla kaj mi javijo

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jun 21, 2005 9:14 pm

ANJCI je napisal/-a:Morm rečt, da sm zaenkrat tudi jz zadovoljna z A3M iz LJ ...Sam trenutno mam problem z lexus zadnjimi lučmi k se mi ful rosijo že od novih ...Bom vidla kaj mi javijo

Ponavadi se to rosenje reči z kitanjem oz silikonom
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

TwingoO
Nov uporabnik

Napisal/-a TwingoO Sr jun 22, 2005 11:27 am

ANJCI je napisal/-a:Morm rečt, da sm zaenkrat tudi jz zadovoljna z A3M iz LJ ...Sam trenutno mam problem z lexus zadnjimi lučmi k se mi ful rosijo že od novih ...Bom vidla kaj mi javijo

Jaz imam enak problem na mojem Twingotu :P to je nekakšna bolezen pri teh lučeh vsaj pri teh primerih avta sem opazo.Sej se dat zakitat prej al pa z silikonom zadihtat tak kot je prej reko že INFINITI in problem je rešen ;)

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Sr jun 22, 2005 11:33 am

Ja ne vem zakaj pa pol to prodajajo če se rosi..Nikjer poleg navodil za vgradnjo ne piše da jih morš še dodatno prej kitat ..da bo pol kul...itak pa sem morala vse prevezat k je blo čist napačn zvezan..,pa še niso tko pocen 40k

TwingoO
Nov uporabnik

Napisal/-a TwingoO Sr jun 22, 2005 11:42 am

Ma sej ni to pri vseh primerih mam 2 kolega ,ko imata isto lexus luči za twingota pa jih imata kr lep čas pa jima nič rosi.Očitno sma mi2 tista nesrečneža z tem problemom :P sej boš itq vidla kaj ti bojo tam rekli.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 22, 2005 11:43 am

ANJCI je napisal/-a:Ja ne vem zakaj pa pol to prodajajo če se rosi..Nikjer poleg navodil za vgradnjo ne piše da jih morš še dodatno prej kitat ..da bo pol kul...itak pa sem morala vse prevezat k je blo čist napačn zvezan..,pa še niso tko pocen 40k

Mah to ti je hitr spacana roba v glavnem, ki ni prestala nobenih tovarniških testov in ni narejena po nekih posebnih kvalitativnih standardih - pravzaprav lahko pri nakupu takih lexusk kar računaš na rošenje, v večini primerov se pojavi, tako da enostavno daš silikonček preden vgradiš in se izogneš ponovni demontaži v bodoče ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi To jun 28, 2005 10:00 pm

Mene pa zanima kje je ta trgovina, ker še nisem nikjer zasledil kje bi lahko bila??? Če je bilo kje že omenjeno se opravičujem!! 8)
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC To jun 28, 2005 10:33 pm

Baje bi naj bila v Brezju (naprej od Pobrežja) morem it pogledat da vidim kaj majo za Fiate tam :)

Mislim pa da to za vse servise drži, da takoj poveš svoje mnenje in kako bi ti imel narejeno.. plačaš itak vse :) ura servisa pa je draga :twisted:

Uporabniški avatar
bvogri
Nov uporabnik

Napisal/-a bvogri To jun 28, 2005 11:05 pm

Slika

Sory stari sam ta avto men zgleda prou klošarsko. To ni noben styling če gledaš sam da maš največje odbijače... Avto mora zgledat skladno, kar tvoj siguno ne.[/img]
Volvo 850 power

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr jun 29, 2005 7:18 am

Če se ne motim, je za taka jokanja odprta posebna rubrika, ki se ji reče katalog. ;)

Drgač pa če si na licu mesta vidu da ni kul naredu kaj se pol zdej pizdiš? A v gostilni boš pojedu pokvarjen smrdeč golaž pa boš pol čez 3 dni joku kako te trebuh boli?
Če si kej pameten, ga takoj nazaj vrneš in greš v drugo gostilno.

Drgač pa tud men ni jasno kaj ma zdej un Twingič s tem auspuhom. :?

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov