CupraR je napisal/-a:Pri Remusa je fora , da dajo konji pod havbo zvok. Se pravi ce mate 80 konjev ne pricakovat bobnenjaPri Remusu je tut vazn da se odtran katalizator, da avspuh lepo "zadiha", pol sele zacne pet.. Tist pa k hoce da mu ropota, pa da se mu avspuh dere, pa nj kupuje razna j***a od powerfula itd...
cresh je napisal/-a:ja auspuh moram zamenat, k tega k ga mam zdej (Powerfull) je za en kur.c, pa še previsok je tko d mi skoz tolče. Ja zdej sm razmišlju d bi kupu DeVita(frend ga ma twingotu), al Remusa, al pa Sebring. Zdej kerga mi najbolj priporočate, bom mel pa DTM varianto.
Qwerty je napisal/-a:DanyIbiza je napisal/-a:Svetujem ti Remusa, ker je enako drag ko Sebring pa se boljsi zvok ma
keri remus tocno? ker moj ravn neki glasni ni in me je po tej plati kar mal razocaral.
qwerty
Mr-B je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:DanyIbiza je napisal/-a:Svetujem ti Remusa, ker je enako drag ko Sebring pa se boljsi zvok ma
keri remus tocno? ker moj ravn neki glasni ni in me je po tej plati kar mal razocaral.
qwerty
Zdej mi pa neki ni jasno k smo se na AC ustavl pa tebe čakal je un tip s Cliotam 2.0 16vrat reku de se je prou ustrašu tvojga avta(beri - sounda tvojih auspuhov) k si se pripeljala mimo njega na AC nevem keri cestninski postaji?![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov