Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

FILTER, DA ali NE????

Napisal/-a beli angel Sr jun 22, 2005 9:37 pm

Mene pa zanima če bi kupu športni filter za svojga bmw-ja, pa me zanima če bi imel kak globji zvok in prednosti(če so kake) in slabosti ???

pa če ste že imeli kake izkušnje, bi posu če mi svetujete!
:)
LP
be cool and drift!!

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr jun 22, 2005 10:02 pm

Jst ti bom tkole reku jst bi ga dau notr zakaj pa ne zvok bo globji lepši pa še na moči boš prdubu tko da se ti splača. seveda ga boš pol tut mem lubic bl prtisku pa ti bol normalno lepo mau veš bencinčka požru. jst ti svetujm da ga daš :!:

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 22, 2005 10:03 pm

Mislim da je bilo že veliko napisanega o filtrih...
Lahko pa ti povem po izkušnjah (prijateljevih). Filter da globlji zvok od recimo 3k obratov naprej. Načeloma tudi poveča konje (par odstotkov), vendar pa problem nastane če ni dobro izoliran. To pomeni da vleče prevroč zrak in zgodi se lahko, da bo na koncu avto bol mrtev kot živ. Sicer je pa odvisno kje se filter sploh nahaja v avtomobilu.
Na koncu se moraš odločit sam.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Sr jun 22, 2005 10:08 pm

Spet smo pri šprtnih filtrih :lol:

Razen zvoka in malenkost boljše odzivnosti pri višjih vrtljajih ni pričakovati. ;)
Imel sem že vse vrste filtrov od tistih za 7ksit do tistih, ki stanejo 25 ksit in bistvene razlike ni. Ne, da pa se mi pisati o slabostih in prednostih, ker je za to že spisan cel roman oz. žajfnica. Kakorkoli BMW je avtomobil kot vsi ostali in če bi rad, da bo tulilo si ga zmontiraj. Kaj več ne pričakuj. ;)
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Sr jun 22, 2005 10:10 pm

Slika

Ne prezri: Preden odprete novo debato o zračnih filtrih---->
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=15464
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr jun 22, 2005 10:12 pm

Dobil boš dost mešanih odgovorov. Eni so ful zadovoljni, eni spet ne.
Če boš kupil, na začetku mal preverji olje, če je zasvinjan pa to..enim dost svinarije not potegne.
lp

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr jun 22, 2005 10:39 pm

Evo še ena (malo manj ekstremna) varianta: Dej not športni vložek in napelji CAI do airboxa (zamenjaj original cev). Če ti ga bo pozimi morilo, potem samo original cev z gretjem gor natakneš pa je.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če jun 23, 2005 7:23 am

..Jah mene pa zanima če se bom namazal z argeto po jajcih - ali bom bolj privlačen za nasprotni spol...zaklepam že X-tič objavljeno temo o filtrih - naslednjega gumpca oziroma ljubitelja naseravanja tovrstnih neumnih vprašanj, čeprav ima iskalnik na voljo bom hladnokrvno BANAL, ker imam poln K čiščenja/zaklepanja za takimi uporabniki ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov