Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

marino
Nov uporabnik

POMOČ

Napisal/-a marino So jun 25, 2005 10:38 am

V Octavio (66 kw, Tdi) letnik 99 sem dal vgraditi, ko je bil avto star 2 leti, prevoženih cca 25 tisoč modul in sicer v Grazu, ker mi je bil tukaj preveč drag.
Nastavitev je potekala na deželni cesti, zato ni bila najbolj optimalna - mislim na linearno naraščanje moči in navora.

Vozil sem zelo zmerno le tu in tam kakšno prehitevanje in to je bilo to.
Lani na merjenju izpušnih plinov so mi izmerili vrednost = 1,51, kar me je malce prestrašilo, zato sem modul takoj odklopil in ga od takrat ne uporabljam več.
Stikov z človekom, ki mi je takrat naredil nastavitve nimam, modul bi pa rad ponovno dak renastaviti, če ne ga pač vržem čist ven.

Prosil bi vas za pomoč v stilu: več glav več ve!
Izpisal bom podatke, ki so na modulu. Mogoče se najde poznavalec, ki bo prepoznal kategorijo in tip modula, jaz nimam nič o tem - zato tudi tole pišem.
Se zahvaljujem.

Na eni vstopni strani modula pod znakom za audi in W piše:
1JO 973 835
:AMP
984 854
(ZSB 1 - 966-694)

In na drugi vstopni strani modula pod znakom za audi in W piše:
1JO 973 735
>PBT<

Še enkrat lepa hvala za morebiten namig ....

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne jun 26, 2005 4:59 pm

Hmm, meni nič jasno :D... Lahko pa pomoje vprašaš pri kakšnem čip-tunerju oz. podjetjem, ki se s tem ukvarja. Pomoje bi tam že mogli vedet, za kaj gre.
SlikaSlika

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Po jun 27, 2005 3:40 pm

ahiM je napisal/-a:Hmm, meni nič jasno :D... Lahko pa pomoje vprašaš pri kakšnem čip-tunerju oz. podjetjem, ki se s tem ukvarja. Pomoje bi tam že mogli vedet, za kaj gre.

Največ boš zvedu.

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Re: POMOČ

Napisal/-a CarInvent Po jun 27, 2005 5:05 pm

marino je napisal/-a:in sicer v Grazu, ker mi je bil tukaj preveč drag.

Stikov z človekom, ki mi je takrat naredil nastavitve nimam ...

brez zamere, ampak tipičen primer "malo dnarja malo muske" - lekcija za tiste, ki pri chip tuningu gledate le na nizko ceno !

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM To jun 28, 2005 10:01 pm

Dragi g. CarInvent, človek nam je zastavil popolnoma jasno vprašanje in res ne vem, če je tvoja izjava na mestu. A zdej k maš pa vzdevk CarInvent pa misliš, da vse veš? Če se motim, potem prosim človeku pomagaj po svojih močeh, ne pa, da ga akoj sklincaš in po domač povedan pošleš u tri krasne. Sej bi marsikdo šel oz. tudi gre v tujino in tam kupuje robo po veliko nižjih cenah, kar pa ni nujno slabo. Anyway, dovolj offtopic-a.
SlikaSlika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov