perko84 je napisal/-a:sicer niam izkušenj s tem sam vem da bi te taka predelava prišla skoraj toliko kot če bi kupil nove športne, če pa bi se podal v tako predelavo je velika možnost da sčasoma slabo tesnijo in pride vmes prah, s tem pa posledice sej veš
macek9 je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:sicer niam izkušenj s tem sam vem da bi te taka predelava prišla skoraj toliko kot če bi kupil nove športne, če pa bi se podal v tako predelavo je velika možnost da sčasoma slabo tesnijo in pride vmes prah, s tem pa posledice sej veš
hja sej imam namen kupit MONROJEVE-plinske sam mi je reku prodajalec da niso n
nizji kot original amortizerji, tako da bi se znali tudi te kmalu zje.....??????????
urosr je napisal/-a:Mah lej 3cm ni problem lahk uzames monroe reflex, pa se akcija je do 15. julija dobis enga zadnga zastonj!
macek9 je napisal/-a:urosr je napisal/-a:Mah lej 3cm ni problem lahk uzames monroe reflex, pa se akcija je do 15. julija dobis enga zadnga zastonj!
sej za 3cm bi blo cist uredu sam jaz bi se fedre skrajsal se za 2 cm se pravi pol bi blo nekje 5-6cm!!!!!!! SAM NEVEM ce bo pol vredu amortizer????
macek9 je napisal/-a:zivijo!
mene zanima kaksne imate izkusnje z predelanimi amortizerji, namen imam predelat amortizerje, in sicer bi jih: skrajsal steblo, seveda drugo olje not da so trsi in vse ostalo kaj je potrebno....
v bistvu me zanima kako je vase mnenje in ali bi blo to dobro????
pomagajte.....
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov