Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Dvojni izpuh! Help please!

Napisal/-a AIRbrush Ne apr 13, 2003 10:44 am

Ve kdo mogoče za koga ki bi mi naredil dvojni zadnji izpuh (sej veste no na vsaki strani avta en auspuh)? Remus jih dela samo 122 kiloflik pa ne mislim dat zanj. Ma kdo kako idejo?

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 13, 2003 11:47 am

u ljubljani maš lauš pa novak-a z vsemi papirji k ti bosta nardila 2 rora.sej je tud devito sam nima papirjev.

čaki ti maš a3 ne?sej če maš 1.8T rabš sam nastavke k maš že itak na ubeh straneh rore(skrite)(nism zihr sam se mi zdi da ma sestra 2 rora)
no če jih maš sploh ni problem drugače se pa zna mau zaplest k je treba cev okol gume spelat kar pa sploh ni tko easy(usaj pr men je placa za eno zeloooo tanko cevkico)

mau si poglej še ostale debate o rorih pa boš kej več zvedu.

lp
SlikaSlika

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Ne apr 13, 2003 11:51 am

V Študi pri Domžalah je en model, ki dela izpuhe, kljuke pa ta stuff. Trenutno se ne spomnim njegovega priimka. Se pa vidi delavnica takoj s ceste dol. Najbrž bi ti naredil cenovno kar ugodno, a na žalost tudi brez papirjev.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne apr 13, 2003 1:44 pm

Sunshine je napisal/-a:V Študi pri Domžalah je en model, ki dela izpuhe, kljuke pa ta stuff. Trenutno se ne spomnim njegovega priimka. Se pa vidi delavnica takoj s ceste dol. Najbrž bi ti naredil cenovno kar ugodno, a na žalost tudi brez papirjev.

ja vem za tega tipa. Kos se piše. Sem bil že pri njem pa je rekel da se ne da (sam se mora dat če ma remus prav za moj avto to narejeno.) pomojem se mu ne ljubi delat tega. Bom res Lauša vprašal. Drugače mam pa Cliota 1.4 in ne A3. Fajn bi pa blo če bi mel A3.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 13, 2003 2:04 pm

ja sm pol opazu pa se mi ni dal brisat(mogoče pa kdo z a3 razmišlja da bi tko naredu)
sej če se ne motm ma clio še ful placa med gumo in odbijačem.mau poglej kok je placa da boš vidu če se da(rabš tm nekje 15 cm placa širine)
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Ne apr 13, 2003 7:58 pm

AIRbrush je napisal/-a:
Sunshine je napisal/-a:V Študi pri Domžalah je en model, ki dela izpuhe, kljuke pa ta stuff. Trenutno se ne spomnim njegovega priimka. Se pa vidi delavnica takoj s ceste dol. Najbrž bi ti naredil cenovno kar ugodno, a na žalost tudi brez papirjev.

ja vem za tega tipa. Kos se piše. Sem bil že pri njem pa je rekel da se ne da (sam se mora dat če ma remus prav za moj avto to narejeno.) pomojem se mu ne ljubi delat tega. Bom res Lauša vprašal. Drugače mam pa Cliota 1.4 in ne A3. Fajn bi pa blo če bi mel A3.

airbrush: jaz mam isti clio, pa duplexa gor, ampak samo z enim loncem. kolk je placa za dva lonca ne vem, je pa kolega na cliotu 1 moral rezervko ven vrect. pa mislim da bo ostal brez papirjev.

ce mislis da bi ti moji papirji kej pomagal, mi PMaj (potrdilo o ustreznosti - so gor sheme auspuha). glede na to, da si iz kamnika, jaz pa zlo iz bliz, me lahk na cesti, ce me vidis, tut ustavis (modri klio)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po apr 14, 2003 10:19 am

In kolko te je prišel ta izpuh in kje si ga delal?

Skywalker
Nov uporabnik

Napisal/-a Skywalker Po apr 14, 2003 10:54 am

Ja js vem za enga tipa na Vranskem, ki se sam z auspuhi ukvarja marn tko da sm sigurn da bi ti ga naredu kar se pa cene tiče pa ne vem. Če pa rabiš telefonsko pa povej pa jo dobiš Ma pa ti p ku to dela pa svetovn stunirano hondo.

Skywalker
Nov uporabnik

Napisal/-a Skywalker Po apr 14, 2003 10:54 am

Ja js vem za enga tipa na Vranskem, ki se sam z auspuhi ukvarja marn tko da sm sigurn da bi ti ga naredu kar se pa cene tiče pa ne vem. Če pa rabiš telefonsko pa povej pa jo dobiš Ma pa ti p ku to dela pa svetovn stunirano hondo.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po apr 14, 2003 3:07 pm

Prosim če mi res lahko cifro napišeš pa ga bom poklical in se pozanimal kolk bi me to koštalo!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov