Zzooommm je napisal/-a:Enkrat sem gledal nek dokumentarc kjer je imel nek japonec avto na frgazar + turbo. Zvok je bil fenomenalen res 1A (stvar DIHA!), ampak je pa zadevo skoraj nemogoče optimalno nastavit, da bi se motor tako rad vrtel kot z vbrizgavanjem; vsaj tako je bilo rečeno.
Neo32 je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Enkrat sem gledal nek dokumentarc kjer je imel nek japonec avto na frgazar + turbo. Zvok je bil fenomenalen res 1A (stvar DIHA!), ampak je pa zadevo skoraj nemogoče optimalno nastavit, da bi se motor tako rad vrtel kot z vbrizgavanjem; vsaj tako je bilo rečeno.
Best Motoring vol.5?
k testirajo 4 razlicne avte na eni dirkalni progi na japonskem, zadnji je bil pa skyline, k je kr vleku, pa vleku pa mci mu kr ni zmanakal, aje blo to to?
memory je napisal/-a:pa je pol treba tudi kaj frgazere preštelat al samo gor naredis pa je
Neo32 je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Enkrat sem gledal nek dokumentarc kjer je imel nek japonec avto na frgazar + turbo. Zvok je bil fenomenalen res 1A (stvar DIHA!), ampak je pa zadevo skoraj nemogoče optimalno nastavit, da bi se motor tako rad vrtel kot z vbrizgavanjem; vsaj tako je bilo rečeno.
Best Motoring vol.5?
k testirajo 4 razlicne avte na eni dirkalni progi na japonskem, zadnji je bil pa skyline, k je kr vleku, pa vleku pa mci mu kr ni zmanakal, aje blo to to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov