mato96 je napisal/-a:Jaz pa se takega iditoa kot si ti nisem se sracal. Ce sem se zmotil glede rubrike oprosti. samo zaradi tega ti ni treba biti tolk nasajen. Glede na tvoj izbruh je vidno da si nonstop gor in bi lahko malo bolj clovesko nastopil. Malo se zamisli ce si ti tudi tako nezmotljiv. Pa se nekrat oprosti za napako. Obljubim ne bom več!!!!!!!!!!!!!!!!!
TITan je napisal/-a:Vrteča masa kot je feltna ti je recimo 3x bolj pomembna kot statična masa (se bi dalo računati z hitrostjo, pa presekom kolk je res, sam se mi po pravic povedan ne da).
Če daš ti na avto ki ima original 14" feltne 14" litko ki je za isto težo širša je to tuning, če daš pa na avto ki ima original 13" gor 18" je pa pač sam "styling".
FireSTORM je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Vrteča masa kot je feltna ti je recimo 3x bolj pomembna kot statična masa (se bi dalo računati z hitrostjo, pa presekom kolk je res, sam se mi po pravic povedan ne da).
Če daš ti na avto ki ima original 14" feltne 14" litko ki je za isto težo širša je to tuning, če daš pa na avto ki ima original 13" gor 18" je pa pač sam "styling".
po tem takem je tudi boeningovo krilo na prtljažniku tuning...ker ti ustvarja downforce?!
mato96 je napisal/-a:Joj!!!!!
Vidim da se pa res spoznas na vse !!!!!!!!
Namesto da bi napisal Alessio si napisal Allesio!!!!!!
Kako se ti to sploh lahko zgodi g. Nezmozljivi, ko ste pa tako pameten???
FireSTORM je napisal/-a:tudi če ni rwd downforce ustvari večji grip na gume...
sedaj vas pa več ne razumem...res ne...
v temi o nfs se bunite ko na avto namečeš spojlerje(dobiš downforce) in se ti poveča grip
se vsi čudite zakaj je to tak, pa kak fantazijsko je to
tukaj pa pravite da se ti performance izbolšajo ob uporabi zmerno velikega spojlerja...![]()
aja, še nekaj...
ker talent bo dal na avto manjše alu feltne kot so original jeklene?
ni ga takega junaka...
pa ne mi o športu govorit ker moto šport ni to kar vozimo mi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov