Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Naio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Športni filter iz A3M-a, na tehničnem nobenih komplikacij.

Napisal/-a Naio Če avg 25, 2005 3:25 pm

Danes sem bil na tehničnem in stric ni nič reku glede filtra,noben papir,ničSem ga pa vprašu,pa je reku da so filtri komot lahko gor,in da ni potrebne nobene Homolomo.

Torej,al naši Plavci brezveze težijo, in izrabljajo nevednost in napačno prepričanje(do danes tudi moje) in nam brezveze pišejo kazni,al pa sem mel samo srečo :D

Lp

Naio
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če avg 25, 2005 3:32 pm

Jah pač odvisno kam greš na tehničnega. Drgač pa tut še nism slišal da bi nekdo samo zarad filtra dobil kazen, seveda če je mel korekten odnos do polcaja-mislm da je tle največji problem :lol: :lol:

Drgač pa itak če maš športnega vložnega itak živ bog ne ve kaj maš notr :lol:

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Če avg 25, 2005 3:37 pm

Meni tudi niso nič težili na tehničnem, pa mam še dodatno znižan avto. Še na tehničnega nisem šel, pa sem že opravil :D
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Naio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Naio Če avg 25, 2005 3:50 pm

Ni vložni filter :D , je kr velika zadeva,rdeča in skor takšna kot glava 12letnega otroka :D , in pade v oči,ko odpreš pokrov motorja. SPloh pa je zadeva na Alfi :D , sound je super.

No,kakorkoli, zakaj pol vsi dajejo filtre homologirat?Kar se pa odnosa policajev tiče,pa tak samo čakajo,da lahko kaj pokomentirajo,postali smo jim vir zaslužkov št.1,no mogoče nas še pijanci za volanom vodijo,ampak saj vete kaj mislim :D

Lp
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Če avg 25, 2005 4:03 pm

Naio je napisal/-a:Ni vložni filter :D , je kr velika zadeva,rdeča in skor takšna kot glava 12letnega otroka :D , in pade v oči,ko odpreš pokrov motorja. SPloh pa je zadeva na Alfi :D , sound je super.

No,kakorkoli, zakaj pol vsi dajejo filtre homologirat?Kar se pa odnosa policajev tiče,pa tak samo čakajo,da lahko kaj pokomentirajo,postali smo jim vir zaslužkov št.1,no mogoče nas še pijanci za volanom vodijo,ampak saj vete kaj mislim :D

Lp

Nism še slišu, da bi kdo homologiru športni filter :roll:

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Če avg 25, 2005 8:06 pm

Jaz sem ga homologiral (oz.dal vpisat v h.k.).....
.... lih da mam eno stvar vec v kartoncku :P
Made in Japan
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov