bsmuk31 je napisal/-a:KAYABA
www.olef.si
Dariooo je napisal/-a:a so za kej tejle kayaba?...ki niso pretirano dragi...
si jih sprobal??
LP
bsmuk31 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:a so za kej tejle kayaba?...ki niso pretirano dragi...
si jih sprobal??
LP
Jaz sem sprobal že obojne Monroe Reflex je imel foter na opel astri, pa nisem bil zadovoljen z njimi (avto plava v ovinkih), to so amortizerji za "mehko" vožnjo (foter je bil z njimi zadovoljen). Sam sem pa potem kupil Kayaba Ultra SR, vožnja z njimi je manj udobna, je pa zelo športna. Vseeno pa ni tako neudobno, kot naprimer s tršanimi oljnimi amortizerji, in tudi luknje lepo požira.
po mojih ugotovitvah bi jih razvrstil tako:
1. Kayaba
2. Monroe
3. obnovljeni
slika
bsmuk31 je napisal/-a:Odvisno za kateri avto, pa tukaj nimaš napisanih cen za Ultra SR, to jih pa kontaktiraj.
Za moj avto so prišli štirje 93.200,00 SIT.
Neyo-Neyo je napisal/-a:Jaz sicer nimam več avta k sm ga prodav samo k sm menju amortizerje sm dav gor plinske od Bilsteina in moram rečt da se je blo prov hudo furat avto se je držu k ps seveda tuki pol šteje tud to da sm meu nove široke gume pa avto je biu znižan![]()
Drugač mislm pa da sm za enga dav tm okol 20.000 SIT
INFINITI je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Odvisno za kateri avto, pa tukaj nimaš napisanih cen za Ultra SR, to jih pa kontaktiraj.
Za moj avto so prišli štirje 93.200,00 SIT.
Pa tile ne znižajo avta? -So mišljeni za stock fedre al so ti priporočal v navodilih tudi kaj drugega?
bsmuk31 je napisal/-a:slika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov