Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Flays
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

Ročica menjalnika Clio

Napisal/-a Flays To apr 29, 2003 5:12 pm

Pozdravljeni vsi skupi.
Mene zanima če je že kdo mogoče menjal ročico menjalnika pri cliu prve generacije, moj je letnik '96 ? Zanima me kako jo odstranit oziroma če obstaja kaka finta,kot recimo pri nekaterih avtomobilih jo je treba recimo zasukati, pri cliu to ne deluje. :x Hvala za vašo pomoč.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Ročica menjalnika Clio

Napisal/-a clio (proton_freak) To apr 29, 2003 5:25 pm

Flays je napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupi.
Mene zanima če je že kdo mogoče menjal ročico menjalnika pri cliu prve generacije, moj je letnik '96 ? Zanima me kako jo odstranit oziroma če obstaja kaka finta,kot recimo pri nekaterih avtomobilih jo je treba recimo zasukati, pri cliu to ne deluje. :x Hvala za vašo pomoč.

Čeprav smo že to 1000 krat razglablali ti povem emo in edino finto!!!ZLOMI JO DOL!!! :P Žal drugače negre!
P.S. Dobrodošel
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh To apr 29, 2003 5:28 pm

jah, al pa probi z klešam jo prjet pol jo pa zasuki, jst sm jo tko pr meganu dubu dol
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Flays
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

Napisal/-a Flays To apr 29, 2003 8:26 pm

Uspelo mi je :lol: tako kot mi je svetoval cresh sem z klešči najprej malo zasukal ročico levo in desno, tako da je malce popustila in potem sem ugotovil da je samo nataknjena, tako da sem jo potem sukal levo in desno ter jo vlekel proti gor in jo potem tudi uspešno odstranil 8) .Hvala obema Clio in Cresh brez vaju mi ne bi uspelo.

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh To apr 29, 2003 10:21 pm

ni problema, sej zato smo pa kle
my ride
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov