xyxyxy je napisal/-a:Avta ne moreš ustavit zaradi izredno spolske ceste, ne pa zaradi ABSa. Zato ti tudi vklapla ABS že pri niskih hitrostih in nežnih pritiskih na zavoro. Problem je v tvoji glavi, kjer možgani povežejo delovanje ABS in slabo zaviranje, pol pa misliš, da avto ne zavira zaradi ABS.
Z izklopom boš prej podalšal zavorno pot, da sploh ne govorim o zanašanju, ko ti bojo zablokirala vsa kolesa.
stealth je napisal/-a:Pred kakim mesecem, ko je prvič obilno zabelil Slovenijo, se z ABSom sploh ni blo mogoče ustavit, ko sem dal varovalko ven, je bila situacija dost boljša. Tko da za mene je ABS pozimi totalna oslarija,sploh če maš letne gumeops:
marko01 je napisal/-a:ja lej ce pa mas letne gume pol si pa ... tak da neem kaj pol prickujes od avta ce nimas zimskih gum!
stealth je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:ja lej ce pa mas letne gume pol si pa ... tak da neem kaj pol prickujes od avta ce nimas zimskih gum!
Mam jaz zimske gume, sam presenetilo me je to je vse. Sicer pa ABS tut z zimskimi gumami ni isto kot zimske gume z ABSom. Kaj pa na primorskem, kjer ni treba imet zimskih gum? Pol so zdele ljudje iz tam tut mal...?
Chapyy-H je napisal/-a:Odkar je sneg mi gre na momente zelo na živce moj ABS, avto je H Coupe 2000. Dogaja se da se mi recimo tud pri 10 km/h vklopi in avta nikakor ne ustavim "trtrtrttttr" in skoraj bum. Zato sem razmišlu da bi pri ABS varovalki preščipnu nitko in umes vezal stikalo, bi to delovalo ali bi se računalniku zmešal? Je že kdo probu?
tristan01 je napisal/-a:Zdravo!
RAzlika med izvlečeno varovalko in stikalom je velika. Varovalko bo izvlekel, ko bo avto miroval in bo motor izklopljen. Zato bo ABS zazanal napako med testom pred zagonom motorja. Če pa bo vgradil stikalo, bo to počel med vožnjo, kar bo računalnik zaznal kot nenadno napako med delovanjem sistema. Če bo to vekrat počel je povsem možno, da se računalniku kaj zmeša.
Drugače pa ABS je dobra zadeva za povprečne voznike. Če pa od avtomobila zahtevaš malo več športnosti je ABS precej moteča stvar. Tudi zaviranje v snegu je precej slabše kot brez ABS. Naredite preprost preskus. Pred semaforjem poskušajte ustaviti tako da na polno zavrete in izmerte zavorno razdalo. NAto poskusite isto narediti z veliko občutka, tako da se ABS ne vmeša v početje. Na zelo spolzkem cestišču (kot je te dneve) bo zavorna pot v drugem primeru definitivno opazno krajša.
LP Tristan01
pugi405 je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Drugače pa ABS je dobra zadeva za povprečne voznike. Če pa od avtomobila zahtevaš malo več športnosti je ABS precej moteča stvar. Tudi zaviranje v snegu je precej slabše kot brez ABS. Naredite preprost preskus. Pred semaforjem poskušajte ustaviti tako da na polno zavrete in izmerte zavorno razdalo. NAto poskusite isto narediti z veliko občutka, tako da se ABS ne vmeša v početje. Na zelo spolzkem cestišču (kot je te dneve) bo zavorna pot v drugem primeru definitivno opazno krajša.
LP Tristan01
Se strinjam Tristan. Jst sm dons .. brez ABS-a seveda![]()
pošrek vozu za strnjeno kolono... in čaku, da bo počlo... jebemti obične bremze
. Sam mal preveč sem pipnu pedal, pa je šlo skor v trske
....
tristan01 je napisal/-a:Zdravo!
RAzlika med izvlečeno varovalko in stikalom je velika. Varovalko bo izvlekel, ko bo avto miroval in bo motor izklopljen. Zato bo ABS zazanal napako med testom pred zagonom motorja. Če pa bo vgradil stikalo, bo to počel med vožnjo, kar bo računalnik zaznal kot nenadno napako med delovanjem sistema. Če bo to vekrat počel je povsem možno, da se računalniku kaj zmeša.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov