pri zavornih oljih je tako da
so 3,4 in 5.1 narejene na eterski osnovi in so cisto cool za tvoj avto prakticno je samo se bolj cista mesanica z zelo malo vsebnosti vode in zato ma tako dry in wet boiling point zelo visok je pa tudi res da je kompresibilnost fluida manjsi ce mas slucajno tudi zamenjane gumjaste cevi z oplaščenimi pol se ti splaca dat 5.1
in ni agresivna za gumo tako da te ni treba biti strah za tesnila itd.
dot 5
je pa popolnoma drugacna mesanica in ni niti podobna 5.1 bazira na kemični zasnovi ki pa je agresivna na gumo tako da ce das to notr ti bo prej ko ne vso gumo razrl pa zacelo pustcati tako da stran od tega
skratka DOT 5.1 je najboljsa izbera ce ze menjas zavorno tekocino jaz sem jo pri mojem avtu ni nic sportn pa vseno dam raj 2000sit vec pa mam najbolj kvalitetno zadevo notr pa tudi cez cas ko se bo voda nabrala v tekocini bo vreliscna temp padala iz visje vrednosti tako da ...

se men splaca ker ne menjam tega zelo pogosto
skratka ce hoces podvozje rihtat pojdi po tej smeri
diske zamenjaj z takimi ki so vrezani
pojdi do sintra po ploscice on ma tako mesanico k je tako organsko in karbonsko in bo prijemal tako ko bo hladno in takrat ko bo zelo vroce (ne carat z red stufom to je prakticno cista neorganska mesanica in zadeva ne bo kej dobr prjela ko bos po mestu vozu z hladnimi )
ker se bo ta zadeva boljše bremzala in s tem generirala vec toplote zamenjaj tekočino z 5.1 mogoče pa pred tem se zamenjaj gumjaste zavorne cevi ki peljejo iz karoserije na zavorni cilinder (pod blatniku) z oplaščenimi skratka so prepletene z zelezno mrezo ki preprecujejo da se te cevi raztezajo
bos mel zelo linearno povecanje sile in hudo dobr bo grabl skoz ne glede al so mrzle zavore ali tople
to je pomoje ideal pa se relativno pocen zato ker sinter ni tok drag najdrazje bi bili diski