Andy987 je napisal/-a:AAAaaa, zdele sm lih prsou s "testne voznje" k sm fotru uzeu hondo...Ja ja, lepi trenutki so bli to. Mal blokadico sprobat ce se dela, hehe. Aja, a gdo ve kak bi resetiru ecu pr hondi k mi svet lucka za abs, sam sm napako ze odkriu(senzor), pa se zmer svet!!
rok46 je napisal/-a:Andy987 je napisal/-a:AAAaaa, zdele sm lih prsou s "testne voznje" k sm fotru uzeu hondo...Ja ja, lepi trenutki so bli to. Mal blokadico sprobat ce se dela, hehe. Aja, a gdo ve kak bi resetiru ecu pr hondi k mi svet lucka za abs, sam sm napako ze odkriu(senzor), pa se zmer svet!!
spet en nov biser na a.com ...
tadejd je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Andy987 je napisal/-a:AAAaaa, zdele sm lih prsou s "testne voznje" k sm fotru uzeu hondo...Ja ja, lepi trenutki so bli to. Mal blokadico sprobat ce se dela, hehe. Aja, a gdo ve kak bi resetiru ecu pr hondi k mi svet lucka za abs, sam sm napako ze odkriu(senzor), pa se zmer svet!!
spet en nov biser na a.com ...![]()
![]()
milankregar je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Andy987 je napisal/-a:AAAaaa, zdele sm lih prsou s "testne voznje" k sm fotru uzeu hondo...Ja ja, lepi trenutki so bli to. Mal blokadico sprobat ce se dela, hehe. Aja, a gdo ve kak bi resetiru ecu pr hondi k mi svet lucka za abs, sam sm napako ze odkriu(senzor), pa se zmer svet!!
spet en nov biser na a.com ...![]()
![]()
So že začeli z zimskimi počitnicami?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov